Ewa Farna neudržela emoce: Syn ji dohání k slzám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ewa Farna neudržela emoce: Syn ji dohání k slzám!

Ewa Farna promluvila o pěstounech.
Ewa Farna promluvila o pěstounech. (Instagram)

Od té doby, co se stala Ewa Farna (26) maminkou, je jí jakékoliv téma spojené s dětmi bližší více než kdykoliv předtím. Během vyjádření na sociální síti, kdy se rozhodla promluvit o tom, že ne každé miminko má rodiče, kteří by jim dali svou lásku, neudržela emoce.

Farna se na sociální síti rozpovídala o tom, že mnoho dětí nemá to štěstí, aby se dočkaly lásky od svých pravých rodičů. „Kdykoliv uspávám své miminko a koukám na něj, tak mi připadá hrozně důležité to, že ho mám v té náruči a že má tu lásku kolem sebe a ten dotek, který potřebuje. A připadá mi úplně hrozná představa, když to nějaké miminko nemá. A určitě jich je hodně v nějakých kojeneckých ústavech,“ řekla dojatá maminka dle Blesku.

Zpěvačka vychovává s manželem Martinem Chobotem (30) syna Artura (5. měsíců), a proto si dobře uvědomuje, kolik lásky dítě potřebuje. Naštěstí i pro děti, které od narození nemají rodiče, existuje možnost, jak jim dopřát hezký život. „Takže jsem chtěla moc poděkovat všem pěstounům a říct, že pěstounská práce mi připadá jako strašně důležitá," svěřila se Farna na Instagramu.

"A moc si vážím toho, že takoví lidé jsou, kteří jsou ochotni vzít si miminka aspoň na nějaký čas k sobě a starat se o ně jako o vlastní. Všem pěstounům moc děkuju,“ dodala zpěvačka.

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.