Rappera Eminema si podali »tajní«: Bojí se, že zabije Trumpa či Ivanku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rappera Eminema si podali »tajní«: Bojí se, že zabije Trumpa či Ivanku!

Americký rapper Eminem
Americký rapper Eminem (Profimedia.cz)

Tajná služba Spojených států vyšetřovala rappera Eminema (47), jestli prý nechce zavraždit prezidenta Donalda Trumpa (73) a jeho dceru Ivanku (37). Agenti to prý vyčetli z textů jeho songů.

Do Trumpa se Eminem nezřídka obouvá. V Like Home ho označuje za nácka, jindy rapoval, že se mu z prezidenta »vaří krev v žilách«. Nejvíc agenty zřejmě znepokojila věta „Co ku*va dělá Ivanka Trumpová v kufru mýho auta?“ v písni Framed, v níž se Eminem stylizuje do mešuge sériového vraha.


Tajná služba serveru BuzzFeed s nevolí přiznala, že si šla umělce proklepnout, za účasti jeho právníků. „Předvádí nevhodné chování,“ napsali agenti do reportu, ale to byl tak jediný závěr; vyšetřování nepokračovalo.


Eminem si z výslechu zjevně těžkou hlavu nedělal, naopak mu posloužil jako inspirace k další satiře: „Poslal Tajnou službu, aby zjistila, jestli mu chci ublížit a jsem napojen na teroristy,“ rapuje ve skladbě The Ringer.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.