»Jessica Fletcherová« slaví 94 let: Soukromí herečky ale děsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Jessica Fletcherová« slaví 94 let: Soukromí herečky ale děsí!

Angela Lansbury
Angela Lansbury (Profimedia.cz)

Ačkoliv se před kamerou poprvé objevila v roce 1944 a neváhá si před ni stoupnout ani teď, pro všechny zůstane herečka Angela Landsbury navždy především ikonickou Jessicou Fletcherovou ze seriálu To je vražda, napsala.

Přitom je Angela herečkou kvalitní. Dočkala se mnoha ocenění , podle eXtra.cz je dokonce držitelkou Zlatého glóbu či divadelních cen Tony. Přesto každému hned naskočí lehce úmorná spisovatelka ze seriálu s detektivními zápletkami.

Její energie je ale na každý pád velmi obdivuhodná. Ještě před rokem totiž prý sebevědomě prohlašovala, že je připravená na každou nabídku, která přijde. V roce 2018 si opravdu zahrála hned ve třech snímcích.

O své roli spisovatelky, v které setrvala dlouhých dvanáct let, pak překvapivě řekla, že s ní problém nemá. Postava v seriálu pro herečku podle jejích slov byla vysvobozením z útrap, které prožívala v soukromém životě. Její první muž byl homosexuál a děti propadly drogám. Syn Anthony a dcera Deidra začali kouřením marihuany, následně přesedlali na heroin, jak uvádí web eXtra.cz.  K problému svých dětí tenkrát herečka přistoupila dost radikálně. Odvezla je na samotu do Irska, kde museli zůstat déle než rok. Závislost ale skutečně pokořili.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.