Veřejné rozloučení s Karlem Gottem (†80): Věnec od tajné lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veřejné rozloučení s Karlem Gottem (†80): Věnec od tajné lásky!

Květinový koš od milované moderátorky.
Květinový koš od milované moderátorky. (Foto: Profimedia.cz, Robert Klejch, ara)

V záplavě květinových darů objevil deník Aha! také kytici od slavné německé moderátorky Carmen Nebelové (63)! Málokdo ví, že televizní hvězda měla k Mistrovi velmi blízko a byla podle našich informací jeho platonickou láskou.

Koš s barevnými květy, mezi nimiž byly i bílé růže, poslala do Prahy proto, že je velmi pracovně zaneprázdněná. „V úctě a vděčnosti, Carmen Nebel,“ stojí napsáno na smuteční stuze. „Carmen Karla odjakživa zbožňovala. Kdykoliv se potkali, měla z něj zvláštní trému. A on si toho vždy všiml,“ prozradil Aha! Gottův německý manažer Wolfgang Kaminski (64). „Oba k sobě vzhlíželi a cítili k sobě respekt,“ dodala po příjezdu do Prahy Mistrova pravá ruka.

Klaněl se jí
Podle vyprávění dalších zpěvákových spolupracovníků se vždy Karel blonďaté moderátorce klaněl, políbil jí ruku a bylo vidět, že se mu hodně líbí. „Měli se moc rádi,“ zní z německého showbyznysu. „Carmen Nebel má šarm a velmi zajímavou jiskru v oku,“ říkával o televizní hvězdě sám Gott. A ona na něj na jeho poslední cestě nezapomněla.

Ministr dopravy Kremlík: Předbíhal u Gotta
Kéž by měl takový tah na bránu ministr dopravy Vladimír Kremík (46, za ANO) i při stavbě dálnic a údržbě silnic. Zatímco lidé čekali na rozloučení s Karlem Gottem dlouhé hodiny, on to vzal pěkně zadem. A po právu to schytal. Od lidí i svého šéfa Babiše. „Pan ministr má být v práci a rozloučit se mohl večer do 22 hodin. Navíc, pokud vím, má pozvání na sobotu. Takže, pokud je to, jak píšete, tak je to nepřijatelné a ministrovi to vysvětlím, že takhle se chovat nemůže,“ sdělil Babiš serveru iDNES. Co naplat, že se Kremlík, kterého na Žofín přivezl vládní vůz, později omlouval. Tohle předbíhání mu už nikdo neodpáře.

Luboš Xaver Veselý na pohřbu Gotta: Známý moderátor se na Žofín nedostal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
svatadala
12. 10. 2019 • 14:57

Velký obdiv a úctu si zaslouží manželka Karla Gotta Ivanka za její péči a starost o manžela v době nemoci a také za připravení krásného a dojemného pohřbu. Mistr si zasloužil krásné rozloučení. Fanoušci ho milovali. Přejí paní Ivance a jejich krásným, malým dcerkám brzy klid v duši a krásné vzpomínání na jejich milovaného manžela a tatínka. Bude jim chybět nejvíce. Myslíme na Vás všechny v této této smutné a bolestné době.

havran2
12. 10. 2019 • 13:57

To je pořád dokola Karel Gott,Karel Gott,Karel Gott ... (

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.