Třaskavé paměti Eltona Johna: Žárlivá máma mi vyčítala štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Třaskavé paměti Eltona Johna: Žárlivá máma mi vyčítala štěstí!

Elton John
Elton John (Foto Profimedia.cz)

Paměti Eltona Johna (72), které vyjdou v půlce října, mají minimálně v Británii ambice stát se knižním hitem rokem roku. Jde totiž o mimořádně třaskavou autobiografii. Zpěvák honosící se titulem Sir se v nich rozepsal i o problematickém vztahu s vlastní matkou Sheilou (†92), s níž na téměř 10 let zcela přerušil vztahy.

Hlavně proto, že nesnášela jeho partnera Davida Furnishe (56). „Totálně zničila naši svatbu,“ vzpomíná na rok 2005 v knize s prostým názvem Já, Elton John. „Chovala se jako sociopatka. Během obřadu nahlas opakovala, že dva muži se nemají brát. A po čase mi do telefonu řekla, že se víc starám o to m*dátko, které jsem si vzal, než o vlastní mámu. Asi záviděla, že jsem konečně šťastný,“ stěžuje si Elton.

Sheila Farebrotherová zemřela v roce 2017, před smrtí se prý s Eltonem usmířili.

O královně: Zfackovala synovce

V knize sir Elton zmiňuje mimo řady dalších věcí i to, že na vlastní oči viděl, jak královna Alžběta II. (93) kdysi na mejdanu zfackovala svého synovce Davida Armstronga-Jonese (57). „Požádala ho, ať hlídá svou sestru a on se ošíval. Tak dostal. Nediskutuj – PLESK – se mnou –PLESK – já jsem – PLESK – královna!“ píše John. „Když si uvědomila, že jsem to viděl, mrkla na mě a odešla.“

Co ještě napsal?

* Na jednom večírku prý princezna Diana (†36) pomotala hlavy Richardu Gereovi (70) a Sylvestru Stalloneovi (73) do té míry, že se na chodbě div neservali pěstmi.

* Herečka Liz Taylorová (†79) prý jako straka jela po cizích špercích, Eltona třeva během jedné návštěvy přiměla, aby jí daroval hodinky Cartier.

* Kdy mu kvůli nádoru operovali v roce 2017 prostatu, měl na celý rok zakázaný sex. Rovněž nějaký čas neovládal svěrače, takže se prý pomočoval do plenek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.