Elton John na vozíku uklidňuje fanoušky: Jen jsem nechal kyčle odpočívat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Elton John na vozíku uklidňuje fanoušky: Jen jsem nechal kyčle odpočívat

Elton John se prý cítí skvěle.
Elton John se prý cítí skvěle. (Profimedia.cz)

Pohled na Sira Eltona Johna (75), který má už dnes zazpívat Alžbětě II. k jejímu velkému jubileu, mnohé fanoušky vyděsil. Legendárního hitmakera fotografové zastihli na letišti v německém Lipsku na invalidním vozíčku!

Elton se netají tím, že musel překonat různé zdravotní problémy, strach fanoušků ale mírní. „Cítím se skvěle! Jsem naprosto zdráv a vystoupení si užívám,“ vzkázal jim přes Instagramu, kde také vysvětlil svou dočasnou indispozici. „Byla tam k letadlu extrémně dlouhá cesta, takže mi můj tým laskavě nabídl invalidní vozík, abych dal po představení trochu odpočinout svsým kyčlím,“ dodal s tím, že se už těší na další koncerty. Ten nejbližší ho čeká dnes, kdy se v rámci oslav královnina jubilea vystřídá na pódiu s kapelou Queen či legendární královnou soulu Dianou Rossovou (78). Ta v Británii naživo vystoupí poprvé po 15leté pauze!

Zpěvák Marthy: Dolehl na mě covid a válka, jdu proti tomu hudbou

Video se připravuje ...

V teplákovce za 60 tisíc

Elton si potrpí na luxusní a extravagantní oblečení. A styl si udržuje i na cestách. Let absolvoval v modré teplákovce Gucci, která stojí kolem 60 tisíc korun!

Sexuální symbol a rebel Mick Jagger

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.