Pohádkový luxus Sklenaříkové: Z toho vám spadne brada! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohádkový luxus Sklenaříkové: Z toho vám spadne brada!

Adriana s manželem
Adriana s manželem (Reprofoto Elle.bg)

Přepych a okázalost. To je znakem luxusního pětihvězdičkového komplexu, jež si slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (48) vybudovala společně se svým mužem Aramem Ohanianem (50).

Přepychové hotelové zařízení vlastní v Marrákeši, hlavním městě Maroka, kde oba žijí. Právě tam podle Blesk.cz vede manžel této krásky úspěšnou restauraci a diskotéku. Dokončovací práce na honosném komplexu vrcholily, když byla Sklenaříková ještě v očekávání. Nyní už mají otevřeno. Nutno podotknout, že rozlohou i zařízením může vyvolat resort u návštěvníků pocit, že se ocitli v paláci princezny Šeherezády.

Hosté zde podle Blesku mají k dispozici špičkově vyškolený personál, prvotřídní kuchaře, přepychově zařízené pokoje s prostornými koupelnami. Také obrovský bazén s komfortními lehátky pod palmami. K pronájmu v blízkosti hotelu je i několik bungalovů. Podle dostupných informací začíná cena od 450 eur (11 650 Kč) a šplhá se až do výše 1000 eur (25 900 Kč) za jednu noc. V ceně jsou i kontinentální snídaně, které hosté v recenzích nesmírně opěvují, jak píše Blesk.cz.

Adriana Sklenaříková se svěřila, jak jim to funguje v manželství:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.