Nová revoluce ve StarDance: Zatanční stejná pohlaví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová revoluce ve StarDance: Zatanční stejná pohlaví!

Pár o dvou mužích zřejmě dostane zelenou.
Pár o dvou mužích zřejmě dostane zelenou. (Foto scom, ara)

Jednou to přijít muselo, i když každému se to zřejmě líbit nebude. V britské verzi populárního televizního pořadu StarDance budou od příštího roku tančit také páry stejného pohlaví!

Zdroj deníku The Mirror v britské BBC uvedl, že televizní bossové už nejsou schopni odolávat tlakům fanoušků a od sezony 2020 v pořadu Strictly Come Dancing povolí soutěžit i párům o dvou mužích nebo o dvou ženách. V BBC nyní panuje názor, že pokud taková změna letitých pravidel úspěšně prošla v Austrálii, bude kladně přijata i britskými diváky. „Oni dobře vědí, že musí přijmout moderní trendy ve společnosti,“ dodal zdroj. Šéfové BBC ještě oficálně nepotvrdili revoluční změnu, nicméně nechali se slyšet, že jsou této myšlence velmi nakloněni. »Pro« se také vyjádřil jeden z porotců Craig Revel Horwood.

Transvestita tu už byl
V Austrálii se letos ve StarDance poprvé představil profesionální tanečník Josh Keefe s transvestitou vystupujícím pod jménem Courtney Act. Finále sice nevyhráli, ale na své cestě posbírali spoustu nejvyšších ocenění v podobě desítek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.