Miroslav Etzler představoval nový film, ale... V hlavní roli byl jeho syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miroslav Etzler představoval nový film, ale... V hlavní roli byl jeho syn!

Mirek je ze syna viditelně naměkko.
Mirek je ze syna viditelně naměkko. (Foto Profimedia.cz)

 Stal se z něj tatínek na plný úvazek. Někdejší bouřlivák Miroslav Etzler (54) měl na představování novému filmu oči jen pro svého syna Samuela (1). Zatímco ostatní srkali drinky, on si s ním házel nad jejich hlavami.

Hned, jak skončila oficiální část akce, vzal si od přítelkyně Heleny Bartalošové (37) jejich syna a už ho nepustil z ruky. Choval ho, vyhazoval do vzduchu a mazlil.
V novém snímku hraje sám sebe. „Je to chlap , který měl to štěstí, že není svazován žádným vztahem, tudíž žije prostopášný život plný alkoholu a zábavy,“ prozradil herec.


Etzler dřív byl jedním z největších pařmenů a na dno sklenky se díval často i rád. S narozením čtvrtého dítěte ale kompletně přehodnotil svoje priority. A dokonce s rodinou plánuje i přesun z Prahy. „Jsem přesvědčený, že na sto procent dožiju někde na horách poblíž skal. Nebude to dlouho trvat a já odejdu z Prahy a už se budu chtít vyhýbat lidem. Život utíká strašně rychle a vy si postupně uvědomíte, že o ty podstatný věci přecházíte. Ženete se za penězi a přitom si ani nevšimnete, jak krásné jsou rozkvetlé kaštany,“ prohlásil před svým odchodem.

Na video s Miroslavem Etzlerem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
29. 8. 2019 • 11:38

Mimořádně odpudivý zjev. Na své 3 předchozí děti totálně kašlal a kašle. Hnus

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.