Petra Hřebíčková v nové komedii Přes prsty: Dřepovala do zemdlení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Petra Hřebíčková v nové komedii Přes prsty: Dřepovala do zemdlení

Petra Hřebíčková
Petra Hřebíčková (CNC_Daniel Černovský)

Ploché břicho a ultra štíhlé nohy. Maminka dvou dětí Petra Hřebíčková (39) v nové komedii Přes prsty překvapila bezchybnou figurou. Aby taky ne, když už netrénovala volejbal, dřela na sobě v posilovně a denně dřepovala.

Nic není zadarmo. O tom by mohla vyprávět křehká blondýnka, kterou na place dirigoval scénárista a režisér Petr Kolečko (35). Jakmile mu totiž kývla na roli profesionální plážové volejbalistky, musela místo lenošení „drtit“ svaly, co nejvíc to šlo. Ve většině záběrech byla totiž jen ve sportovních plavkách. „Když jsem se dozvěděla, že mám točit, tak na sobě bylo potřeba ještě zapracovat, takže jsem chodila do posilovny,“ smála se Blesku. To ale nestačilo.


Partner z ní šílel
Spolu s Petrou Nesvačilovou (28) 4 měsíce dvakrát v týdnu docházely na tvrdé tréninky ve volejbalu s volejbalistou Janem Chaloupkou. „Věnoval se nám opravdu obětavě. Samozřejmě za tak krátký čas jsme se nemohli zdokonalit na potřebnou úroveň profesionálek. Cíl byl plácnout do míče, který nevyvolává smích a zvládnout aspoň pár výměn,“ popsala složitou přípravu s tím, že do toho šla s takovým zápalem, že se její partner Matěj Dadák (43) prý chytal za hlavu. „Pilovala jsem podání v každou vhodnou i nevhodnou chvíli. Na dětských hřištích, na návštěvách, na dovolené, všude. A hlavně dřepy, dřepy, dřepy. Točili jsme 25 dní v kuse, pořád jsme museli dřepovat,“ vylíčila, co pro roli Lindy musela vytrpět.  


Zákaz lenošení
Není divu, že je ještě vychrtlejší než před porodem svých dvou synů Šimona (3) a Mikuláše (2). „Děkuju pánu Bohu, že ty kila šly dolů docela hladce. I tím náporem – děti vám vůbec nedovolí lenošit, takže to je asi nejlepší trénink,“ dodala herečka, která na plátně skončí v posteli s Jiřím Langmajerem (53). Ráda bych ho plácala dál, protože mě to baví, ale musím najít partu a čas. Teď se snažím být hlavně doma s dětmi a jakékoliv odejití z domu je zbytečný. Když nemusím, tak neodcházíme a když budou starší, tak budu ráda, že si třeba zahraju. Premiéru filmu je naplánovaná na 29. srpna.

Mámin sport
Petra Hřebíčková odmalička sportovala – tancovala, dělala karate, běhala a furt jezdila na kole. „Ale nic pořádně, všechno rekreačně a pro zábavu. I volejbal. Bohužel jsem se v tomhle směru nepomamila,“ povzdechla si. „Mamka hrávala šestkový pravidelně a i moje sestra je srdcem volejbalistka. Dlouhá léta chodila do oddílu, a když už se hraní nevěnovala, sbalila volejbalového trenéra. U rodičů na zahradě mi taky dali pár tréninků,“ dodala Petra

Herečka Petra Hřebíčková jako nevěsta na útěku? Proč se vyhýbá svatbě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.