Naložte si migranty do tryskáče, pane Gere | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Naložte si migranty do tryskáče, pane Gere

Americký herec Richard Gere kritizoval Itálii kvůli jejímu postoji k migrantům.
Americký herec Richard Gere kritizoval Itálii kvůli jejímu postoji k migrantům. (Reuters)

Hollywoodský herec Richard Gere (69), hvězda kultovního slaďáku Pretty Woman, o víkendu kritizoval italskou vládu za to, že odmítá přijmout migranty.

Uprchlíky označil za »výjimečné lidi«. Kritiku hvězdy si ovšem nenechal líbit italský vicepremiér, ministr vnitra a lídr ultrapravicové strany Liga severu Matteo Salvini (46). „Může si je naložit do svého soukromého tryskáče a odvézt s sebou do Hollywoodu!“ vpálil mu Salvini nazpátek.

Spor mezi Gerem a Salvinim vyvolala humanitární loď se zhruba 160 migranty na palubě, plavidlo u italského ostrova Lampedusa už více než týden čeká na povolení zakotvit. Gere osobně loď navštívil, který pak vyzval italskou vládu, aby přestala démonizovat lidi a místo toho pomohla migrantům, kteří na španělské lodi uvázli.

Richard Gere přichází na natáčení pořadu Na plovárně s Markem Ebenem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bestteckaie
26. 9. 2019 • 21:16

At si zkusi na plnou loď přijímat do nekonecna dalsi a dalsi migranty. Lod se znici a potopi. Stejne tak Evropa diky temto dobro***m, jako je krasaveček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.