Sexy moderátorka Iva Kubelková: Dráždí svými puntíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy moderátorka Iva Kubelková: Dráždí svými puntíky!

Postavu má stále skvělou.
Postavu má stále skvělou. (Jan Tůma)

Ať chytá bronz v jižních Čechách na lodi nebo u bazénu v Řecku, sexy postavičkou v plavkách se chlubí, co to jde. Moderátorka Iva Kubelková (42) vystrkuje své bujné vnady slunci a mužům pod nos.

Jednou v odvážně průsvitných plavkách, pak zase v roztomilých puntíkách a nakonec v černých bikinách. Iva je důkazem toho, že věk je jenom číslo. Její dlouhé nohy, vosí pas a přírodní vnady léty navíc nijak neutrpěly. Ba naopak! A moderátorka, která na sobě pravidelně maká ve fitku, to moc dobře ví.
O prázdninách tak zásobuje svou sociální síť odvážnými snímky v plavkách jako o generaci mladší modelky. Před pár dny se tak mohli pánové kochat její krásou na Vltavě, kam vyrazila sjíždět vodu. Teď si dopřává odpočinku v Egejském moři s partnerem Jiřím Georgem Jiraskem (61) a dcerami Natálií (14) a Karolínou (11).


„Dneska by to šlo,“ pochlubila se žhavým snímkem, na kterém vystupuje jako bohyně z bazénů. A pánové jí dávají za pravdu. „Chtěl bych být tím bazénem,“ rozplýval se jeden z fanoušků.

Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.