Ostuda fotbalového reprezentanta: Sex v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ostuda fotbalového reprezentanta: Sex v přímém přenosu!

Fotbalista Clinton N´Jie (25)
Fotbalista Clinton N´Jie (25) (Foto repro Snapchat, Profimedia.cz, Instagram, Twitter)

V novém působišti se určitě chtěl uvést ve velkém stylu, což se mu splnilo. Jen asi ne tak, jak chtěl. vFotbalista Clinton N´Jie (25) totiž překvapeným fanouškům předvedl sex v přímém přenosu.

Kamerunský reprezentant zrovna podepsal smlouvu s Dynamem Moskva, kam přestoupil za 154 milionů korun, a toužil ji náležitě oslavit. V posteli hotelového pokoje si tak začal užívat se ženou, kterou je údajně francouzská modelka Alisha Berryová. Během milostných hrátek vzal do rukou telefon a chtěl si na internetu najít novinky o svém přestupu. Jenže nedopatřením spustil živé vysílání v aplikaci Snapchat a celý svět mohl pozorovat, jak jej vnadná kráska uspokojuje.

Místo snové premiéry tak má na krku pořádný průšvih. „Omlouvám se, příliš moc jsem pil. Oslavoval jsem novou smlouvu a chtěl si přečíst novinky. Ale zmáčknul jsem špatné tlačítko,“ sypal si popel na hlavu bývalý útočník Tottenhamu či Marseille.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.