Leo Beránek (29) z Hotelu Paradise u soudu: Noha mu prý vykopla sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Leo Beránek (29) z Hotelu Paradise u soudu: Noha mu prý vykopla sama!

Rapper a účastník z Hotelu Paradise Leo Beránek opět u soudu
Rapper a účastník z Hotelu Paradise Leo Beránek opět u soudu (Daniel Černovský)

 Údery pěstí a kopem do obličeje měl průšvihář Leo Beránek (29), známý z reality show Hotel Paradise, napadnout hosta před klubem v Praze. Způsobil mu vážná zranění. „Já za to nemůžu, že mi ta noha vykopla,“ zněla včera u soudu jeho obhajoba.

Beránek se už 10 let věnuje thaiboxu. Rvačku s jiným hostem M. N. loni v noci na 1. května před klubem na Starém Městě přiznal. Prý ho chtěl jen zneškodnit, protože pod vlivem pervitinu napadal jiného muže a dívku. Ze sportu měl prý naučenou sekvenci úder, úder, kop, kterou automaticky dokončil. „Dal jsem mu ránu levou a otevřenou dlaní. Já za to opravdu, opravdu nemůžu, že mi ta noha vykopla. Je mi to líto,“ řekl Beránek. Muži způsobil mimo jiné otevřenou zlomeninu spodní čelisti, se kterou se dodnes léčí.

Dále je viněn z konfliktu loni 6. května v parku na Lhotce, tam měl z lavičky skopnout invalidu, co chodí o berlích. Jeho kamaráda, který se ho zastal, prý zbil teleskopickým obuškem a dalšímu muži hrozil, že mu zastřelí psa. To Beránek odmítl. „Byla to past,“ řekl. Prý si chtěl s dotyčným vyříkat, že mu několik dní před tím hodil do pití drogu, kvůli které skončil v nemocnici. Za těžké ublížení na zdraví, výtržnictví a nebezpečné vyhrožování hrozí Beránkovi až 12 let vězení.


Figurka z reality show
Leo Beránek začal být známý hlavně díky účasti v reality show Hotel Paradise v roce 2012, kde se mimo jiné »vyznamenal« tím, že měl před kamerami sex s pozdější vítězkou Nelou Slovákovou (29). Pak to zkoušel jako rapper. Více se ale do povědomí zapsal svými průšvihy. Na večírcích se obnažoval, v roce 2013 napadl nic netušícího kolemjdoucího a ještě se pustil do křížku se zasahujícím policistou. Za to byl odsouzen k ročnímu vězení.

Leo u soudu:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.