Kvitová o následcích přepadení: Proč nemám chlapa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kvitová o následcích přepadení: Proč nemám chlapa?

Petra Kvitová na setkání s novináři
Petra Kvitová na setkání s novináři (Martin Sekanina (Sport))

Kurýruje zraněnou ruku a modlí se, že stihne Wimbledon, ale je to prkotina proti tomu, co ji trápí. Tenisová hvězda Petra Kvitová (29) si v sobě už třetím rokem nese trauma z krvavého přepadení. Kvůli němu je mimo jiné už takovou dobu bez chlapa!

Díky neuvěřitelné vůli se jí podařilo »zprovoznit« ošklivě pořezanou dlaň a vrátit se na tenisové výsluní. Jenže šrámy na psychice zůstaly. Pochybnosti, obavy, strach. S tím vším národem milovaná sportovkyně stále bojuje, byť viník je už za mřížemi. „Vím, že jsem tehdy měla štěstí. Mohla jsem už ležet na hřbitově,“ prozradila ve zpovědi pro anglický list The Guardian. „Změnilo mě to v dobrém, ale i špatném,“ dodala.

Připomněla, jak ji ještě měsíce po incidentu sžírala nejistota. „Ležela jsem v posteli a uslyšela šramot z koupelny. Hned jsem si pomyslela: Panebože...“ Obavy má stále. Když jde po ulici, prý skoro utíká. „Kromě mých nejbližších nevěřím nikomu, hlavně chlapům. Nejspíš proto jsem pořád single,“ přiznala. Kdysi přitom šla ze vztahu do vztahu. Tenisového mladíka Pavláska vystřídal daviscupový hrdina Štěpánek, toho poté hokejista Meidl. Všem dala košem, Meidlovi dokonce na jaře 2016 vrátila zásnubní prstýnek. Od té doby je bez partnera. Až přijde ten pravý, trauma z přepadení tím možná definitivně dostane z hlavy!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.