Michal Dlouhý o manželce: Tvrdá rekapitulace jejich vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michal Dlouhý o manželce: Tvrdá rekapitulace jejich vztahu!

Michal Dlouhý s manželkou Zuzanou
Michal Dlouhý s manželkou Zuzanou (archiv Blesku)

Po charismatickém herci sice nejspíš stále lační řada jeho obdivovatelek, on je ale už šestnáct let věrný své ženě. V zásadě si soužití se svojí láskou Michal Dlouhý (50) nemůže vynachválit, i když se k toleranci prý i oni museli trochu propracovat, jak uvedl v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

Také v jejich harmonickém manželství nejspíš nastaly i těžší chvilky bilancování, zda je jimi zvolená životní cesta správná. „Oba máme svoje mouchy a víme, že s nimi nic neuděláme. Už jsme se přes ně dokázali přenést. Když se smíříte s chybami partnera, můžete řešit jen banální problémy, které vás vlastně nijak zvlášť nezatěžují. Vystihla to moje žena, která si ve chvíli, kdy prožívala nějaký problém, napsala na papír plusy a minusy vztahu. Když převažovaly plusy, tak se nad některé věci povznesla,“ říká Michal Dlouhý, jak se nepříjemných pochybností, které občas dopadnou na každého, zbavili.

Navzdory tomu se i oni dva také občas pohádají. „Teď jsem byl pět měsíců zavřený ve zkušebně, vracel se domů večer, tak jsem ani žádné chyby neviděl. Ale pak se zastavíte, máte čas, a tak začnete vytahovat různé věci. Upřímně, není špatné na problémy poukázat a zjistit, jak z toho ven, a udělat to tak, aby byli spokojení oba. Je to o komunikaci, a na to jsou skvělé právě naše společné středy. Vztahu prospívá, když si jeden den v týdnu sednete a řeknete, co ano a co ne,“ myslí si herec.

Ten přitom prý dovede být stále ke své ženě i romantický. Ví, že je to potřeba. „Ale je to jako s chválením, nesmí se to dělat moc často,“ podotýká s humorem sobě vlastním Dlouhý.

Michal Dlouhý promluvil o nové lásce vdovy po jeho bratru Vladimírovi: 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
mord
21. 7. 2019 • 01:07

Ivoadler ty hloupý šmudlo neslintej a starej se o svůj život

ivoadler
20. 7. 2019 • 15:43

Ty kecy jsou příliš obecné. Chce to jít do detailu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.