Vladimír Dlouhý (†52): O syny se stará NOVÝ MUŽ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vladimír Dlouhý (†52): O syny se stará NOVÝ MUŽ!

Vladimír jako student Petr s Janou Nagyovou v Arabele
Vladimír jako student Petr s Janou Nagyovou v Arabele (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ČTK/Michal Doležal, Showpix.cz, JBJ Film, ara)

Sedm let po smrti manžela Vladimíra Dlouhého (†52) je Petra Jungmanová (43) opět zamilovaná. Našla si nového partnera Ladislava a je šťastná. Podle jejího švagra Michala Dlouhého (48) byl bratrem poslán z nebe!

Jen velmi těžko se Petra vyrovnávala s odchodem svého milovaného Vladimíra, známého jako Petra ze seriálu Arabela, který podlehl rakovině slinivky a žaludku. Dlouho dobu neměla herečka na žádného jiného chlapa pomyšlení, až před pár měsíci se vše změnilo.

„Celou dobu s Petrou udržujeme kontakt, dokonce jsme se zrovna vrátili ze společné dovolené, kde byla i s klukama a svým přítelem, který je moc fajn,“ prozradil deníku Aha! Michal Dlouhý, podle kterého za všechno může jeho zesnulý bratr. „Láďu musel seslat Vláďa z nebe.

Kluci ho mají rádi a musím říct, že chlap jako on se jen těžko hledá. Jsem šťastný, že má Petra někoho takového po svém boku,“ okomentoval nový vztah své švagrové. Vladimírovým dvojčatům je dnes již jedenáct let...

„Byl jsem i připravený zasáhnout, kdyby to nebyl dobrý člověk a nechoval se hezky k dětem. To se ale nestalo. Rodina je pro mě moc důležitá,“ dodal Michal, který od podzimu bude na obrazovkách TV Prima jako Kapitán Exner řešit kriminální případy.

Kolegové vzpomínají na Vladíma Dlouhého:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
4. 8. 2017 • 15:29

Vladimír Dlouhý byl skvělý herec, Petra Jungmanová se mi líbí. Přeji jí a její rodině hodně štěstí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.