Milan Šteindler: Používám kondomy velikosti XXL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milan Šteindler: Používám kondomy velikosti XXL!

Milan Šteindler ukazuje velikost svého penisu. To je panečku rozměr!
Milan Šteindler ukazuje velikost svého penisu. To je panečku rozměr! (Aha! – Marek Pátek)

HRÁDEK NAD NISOU – Režisér a herec Milan Šteindler (50) je asi pěkný kanec! Alespoň tak lze soudit dle množství kondomů, které si odvezl domů z výrobny Vulkan, kde pánské ochrany vyrábějí. O svém přirození dokonce prohlásil, že je obrovské. „Já potřebuji kondomy XXL,“ řekl deníku Aha! Šteindler a na důkaz toho hned sáhl po krabičce s tou největší velikostí!

Do výrobny kondomů se Milan Šteindler nevydal jen tak náhodou. Ve čtvrtek tam odjel s celým svým štá-bem, aby v Hrádku nad Nisou doto-čil poslední klapku ke svému filmu O život. „V tom filmu jde o život dítěte, či má být, nebo ne. No a když se roz-hoduje o jeho životě, začíná to samozřejmě tím, zdali zvolit antikoncepci a ochranu, nebo ne. Proto jsme tady v téhle fabrice,“ řekl režisér filmu, který ve čtvrtek dotočil svou poslední scénu. A tak trochu šlo o život i jemu. „Ještě včera jsem měl hroznou zimnici a teploty. Musel jsem si dokon-ce dojít k lékaři, aby mi dal nějaké léky. Naštěstí už jsem dnes tady a je to rozhodně lep-ší,“ postěžoval si Šteindler.

Do hlavních rolí obsadil režisér Vojtu Kotka a Dorotu Nvotovou, kteří na natáčení strá-vili skoro nejvíce času. Ve scéně, která se natáčí ve výrobně kon-domů, však ani jeden z hlavních představitelů nefiguruje. Nasa-zování prezervativů na speciální přístroje a jejich testování si vyzkoušela jen herečka Pavla Tomicová, kterou si diváci jistě pamatují jako psycholož-ku a partnerku Miroslava Donutila z komedie Nuda v Brně a dále pak z filmů Snowboarďáci a Rafťáci. Film O život, na jehož scénáři se podíleli i Halina Pawlowská a Jiří Vejdělek, by se měl v kinech objevit příští rok v únoru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.