Princezna Streisandová? Zpěvačka o románku s Charlesem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Princezna Streisandová? Zpěvačka o románku s Charlesem!

Princ Charles a Barbra Streisand byli milenci.
Princ Charles a Barbra Streisand byli milenci. (Foto: Aha! - ara)

Barbra Streisandová (77) žije po boku svého manžela Jamese Brolina již 21 let. Vše ale mohlo být jinak! Populární americká zpěvačka šokovala přiznáním o jejím vztahu s princem Charlesem (70), se kterým v 90. letech prožila románek.

„Kdybych se trochu víc snažila, mohla jsem být první židovskou princeznou,“ prohlásila dle iDNES.cz zpěvačka během vystoupení v Hyde Parku. Když o tom mluvila, objevily se za ní na obrazovce titulky z tehdejších novin „Barbra okouzlila svého prince, Charlese.“

Zpěvačka se s princem poprvé setkala v roce 1974, když Streisandová natáčela v Londýně film. Princ Charles se tehdy nechal slyšet, že má pro ni slabost a žertoval, že je jedinou pin-up dívkou, jejíž plakát má na zdi v pokoji.

Dvojice se setkala opět v roce 1994, když zpěvačka vystupovala na Charlesově chartitě v londýnské Wembley Aréně. Dle iDNES.cz v listopadu téhož roku pak následník britského trůnu byl na cestě po USA a tenkrát údajně prožili aférku. O románku se také píše ve zpěvaččině biografii s názvem Barbra - The Way She Is z roku 2006.

 

 Svatba Diany a prince Charlese:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hyhpetr
9. 7. 2019 • 15:31

--------------------Najdeěte nahé ženy ve vašem městě zde : turl.ca/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.