Kramár dojel na hloupé vtípky: „FUJ, vyhodit jste ho z podniku měli!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kramár dojel na hloupé vtípky: „FUJ, vyhodit jste ho z podniku měli!"

Maroš Kramár
Maroš Kramár (Profimedia)

Na adresu rázovitého obyvatelstva východního Slovenska několikrát zavtipkoval moderátor a herec Maroš Kramár, který s ironií rozhodně nešetří. Poté, co se objevil v Košicích a udělal si fotku s mladou servírkou, strhla se na jeho hlavu vlna kritiky! Proč?

„Já mám rád lidi z východního Slovenska, ti jsou všude… Už jsem si na ně zvykl. Kam jsem přišel, tam byli,“ perlil v jednom slovenském pořadu Kramár. „Také si všimni, že jsme v každé budově. Exit, exit, exit. To je východ, výýýchod!“ kontroval mu Michal Hudák, který pochází z východního Slovenska a nebyl jediný, kdo se do moderátora pustil. Kramár poté, co se účastnil v Košicích festivalu ArtFilm vyrazil do košického podniku, kde se vyfotil s číšnicí. K pořízené fotografii připojil i jemu podobný komentář, který se fanouškům dosti nelíbil!

„Hlavně, že minule nadával v Inkognitu na občany východního Slovenska… Vícekrát to bylo i v jiné relaci. Dokonce během jednoho divadelního představení v Košicích měl blbé připomínky k lidem z Východu,“ napsala dle pluska.sk jedna žena pod fotografii slovenského herce. „Už jen ty si nám chyběl,“ dodal další komentující. „…Nadávat na východní Slovensko, kecat – FUJ, vyhodit jste ho z podniku měli!“ rozčílila se jedna z fanynek. Kramár si tak svými slovy znepřátelil velkou část rodné země. Jejda!

 Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.