Po operaci si vzal původní choť: Z manželů jsou manželky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po operaci si vzal původní choť: Z manželů jsou manželky!

2019 Dnes jako Cheryl a SueZie. Ani jejich syn Jaison nemá s tátovou přeměnou problém.
2019 Dnes jako Cheryl a SueZie. Ani jejich syn Jaison nemá s tátovou přeměnou problém. (Foto Twitter)

Vzali se v roce 2000, o dva roky později se jim narodil syn, milovali se. Ideální manželství? Ne tak docela. Ian Hawkes (55) se totiž celou dobu cítil ženou v mužském těle. Až nedávno se odhodlal ke změně pohlaví, což vztah s chotí Cheryl (58) možná trochu paradoxně ještě posílilo. Vzali se tedy znovu. Tedy spíš vzaly. Z manželů jsou totiž manželky.

Brit Ian měl pocit vězně v nesprávném těle už od nějakých pěti let. Vnitřně ho to drásalo, nikomu se však nesvěřil. Až Američance Cheryl, s níž se v roce 1997 seznámil na internetu. „Udělal jsem za svým dosavadním životem tlustou čáru a odstěhoval se za ní na Floridu, kde jsme vzali,“ líčí Ian, který si dnes říká SueZie.

Nemoc penisu

Roky plynuly, ale Ian byl nešťastný. „O jeho problému jsme se bavili mnohokrát, ale nikdy mi nedošlo, jak moc ho to deptá,“ vzpomíná Cheryl. K zásadnímu kroku se rozhoupal až díky zdravotním komplikacím. Propukla u něj totiž vzácná Peyronieho choroba, která způsobuje bolesti a ohnutí penisu při erekci. „Lékař mi nabídl, že mi penis v podstatě znovu vytvoří. Řekl jsem mu, že nechci opravovat něco, co ke mně nepatří. A že bych chtěl rovnou přeoperovat na ženu, kterou se cítím,“ popisuje, jak se zrodila SueZie. V novém těle z něj, tedy z ní, všechna tíha spadla. „Stal jsem se tím, kým jsem vnitřně byl odmala,“ tvrdí s tím, že mu pomohla i podpora Cheryl a jejich syna Jaisona (17).

„Všechno nám klape mnohem lépe. I v posteli. Necítím se jako lesba, ale SueZie prostě miluju pro její osobnost a nikoho jiného nechci,“ ujišťuje Cheryl. Jelikož chtěli nový život posvětit i oficiálně, rozvedli se, aby se záhy znovu vzaly. „Sama jsem si ušila svatební šaty,“ usmívá se dnes už šťastná SueZie.

2019 Dnes jako Cheryl a SueZie. Ani jejich syn Jaison nemá s tátovou přeměnou problém.

2019 Dnes jako Cheryl a SueZie. Ani jejich syn Jaison nemá s tátovou přeměnou problém.

 

2000 Ještě jako Cheryl a Ian.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.