Režisér Adamec v Turecku: Přišla na něj ochranka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Režisér Adamec v Turecku: Přišla na něj ochranka!

Kvůli režisérskému rozmaru režiséra Adamce musely dívky skákat do vody z dvoumetrového skaliska! Na štáb si za to došlápla místní ochranka!
Kvůli režisérskému rozmaru režiséra Adamce musely dívky skákat do vody z dvoumetrového skaliska! Na štáb si za to došlápla místní ochranka! (Aha! – Dalibor Puchta)

SIDE – Řadu komplikací provází natáčení medailonků deseti finalistek Miss aerobik 2007 v Turecku pod taktovkou populárního režiséra Jiřího Adamce (58). Jednou už na slavného filmaře dokonce přišla ochranka!

Řadu komplikací provází natáčení medailonků deseti finalistek Miss aerobik 2007 v Turecku pod taktovkou populárního režiséra Jiřího Adamce (58). Jednou už na slavného filmaře dokonce přišla ochranka! Té se nelíbilo, že Adamec nutí skákat krásné dívky do vody z vysoké skály.

Úplně první nepříjemnosti v natáčení ale způsobil režisérovi jeho malý jedenapůlletý syn Daniel. „V nestřeženém okamžiku se Daník zmocnil scénáře a hodil ho do bazénu. Dvě stránky se úplně rozmočily, a tak jsem musel improvizovat,“ popisoval nehodu Adamec. Jenže tím zdaleka komplikace neskončily.

Jedna z finalistek si vybrala, že chce mít ve svém medailonku záběry, jak hraje basketbal. Jenže když ji štáb dovedl na košíkářské hřiště, nebyla schopná se asi z dvaceti pokusů trefit do koše. A to Adamce, bývalého zdatného basketbalistu, pořádně rozčílilo. „Slečna sice studuje sportovní školu, ale s basketbalovým míčem házela jak s koulí. Musel jsem jí ukázat, jak se správně střílí na koš, abychom tam nemuseli se štábem čekat až do večera,“ se smíchem říká.

Další záběry do portrétu finalistek se natáčely v aquaparku. Tam se Adamcovi zalíbila vysoká skála, ze které chtěl, aby dívky postupně skákaly do vody. Jenže skákání z dvoumetrového útesu bylo ve vodním světě zakázané. A tak si na režiséra došlápla tamní ochranka. Nakonec ji ale Adamec dokázal i díky delegátům cestovní kanceláře Blue Style, která letos pobyt missek v Turecku zajišťuje, o svém uměleckém záměru přesvědčit, a tak ostraha zcela výjimečně skoky ze skály povolila.

O rozruch se postaralo i místní obyvatelstvo. Krása jedné z finalistek okouzlila zdejší muže natolik, že během její jízdy na kolečkových bruslích zcela zablokovali silnici, po které jezdila. Nakonec se ale štábu podařilo čumily přesunout mimo komunikaci a záběr dotočit. „Je to tady krásné, ale někdy je natáčení opravdu náročné,“ dodává Adamec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.