Dnes by oslavila 58: Jak vypadaly poslední narozeniny Lady Diany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Dnes by oslavila 58: Jak vypadaly poslední narozeniny Lady Diany

Diana 1. července 1997
Diana 1. července 1997 (Profimedia.cz)

Dnes, tedy 1. července 2019, by princezna Diana sfoukla 58. svíčku na dortu. Božská Lady Di však zemřela již před dvaadvaceti lety, a tak naposledy oslavila 36. narozeniny. Jaký byl její poslední narozeninový den?

Princeznu Dianu lidé zbožňovali. To se ukázalo i během jejích posledních narozenin, které stihla oslavit před smrtelnou nehodou v roce 1997. Lady Dianě v den jejích 36. narozenin podle Mirror.co.uk přišlo 90 krásných pugetů, mnoho přáníček a gratulací od nejvěrnějších fanoušků i členů rodiny.

Nejkrásnější dárek

Nejdůležitější pro princeznu Dianu byly její děti, a tak je pochopitelné, že za nejcennější dar považovala krásný telefonický hovor se svým synem Harrym, který byl v tu dobu ve škole a nemohl z toho důvodu s maminkou v její den oslavit narozeniny osobně.

Výročí místo oslavy

Kromě toho, že narozeniny oslavila s rodinou, uspořádala Diana nezapomenutelnou akci ke stému výročí londýnské Tate Gallery. Diana fanoušky ohromila úžasnou černou róbou od marockého návrháře Jacquese Azaguryho, ke které si vzala nádherný smaragdový náhrdelník z kolekce královských klenotů. Lady Diana tak i v den svých narozenin pořádala akci pro ostatní a na sebe moc nemyslela, což pro ni bylo dle jejích přátel typické. Kdyby věděla, že jde o její poslední narozeniny, určitě by se snažila být hlavně se svými syny Williamem a Harrym...

 50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mcyzmkanc@...
2. 7. 2019 • 10:21

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.