Šoposká mizí z Ordinace: Už je v pátém měsíci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šoposká mizí z Ordinace: Už je v pátém měsíci!

Jako záchranářku Bibi ji teď diváci Ordinace dlouho neuvidí.
Jako záchranářku Bibi ji teď diváci Ordinace dlouho neuvidí. (Foto archiv TV Nova)

Sbalila si kufry a po nevěře seriálového přítele Štěpána Benoniho (34) se odstěhovala z Kamenice. Až teď Marika Šoposká (29) prozradila, že scenáristé Ordinace ji museli nechat zmizet kvůli tomu, že už je v pátém měsíci těhotenství. 

Před třemi měsíci záchranářka Bibi zničehonic zmizela z obrazovky a její příznivci se marně ptali proČ. Až před pár dny herečka kápla božskou a na své sociální síti zveřejnila fotku svého bříška.

„Fanoušci mě po odchodu Bibi zavalili dotazy, proč ze seriálu odcházím. Tímto bych se jim chtěla omluvit, že jsem jim nedala odpověď. Chtěla jsem počkat na tu správnou chvíli, kdy se budu moct se všemi podělit o tenhle krásný důvod. Ten už teď je vidět a řekl všechno za mě,“ vysvětlila Aha! maminka čtyřletého syna Benedikta (4).
Pohlaví druhého potomka zatím prozradit nechce. A stejně vyhýbavá je i ohledně svého návratu na obrazovku. „To za mě bude rozhodovat někdo jiný...“ dodala potutelně.

Marika Šoposká: Musela na čtyři a slanit do šachty.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.