Svatba v Ordinaci: Máme exkluzivní první foto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svatba v Ordinaci: Máme exkluzivní první foto!

Nejvíc ze všeho si užívala závoj, který sama na své svatbě neměla.
Nejvíc ze všeho si užívala závoj, který sama na své svatbě neměla. (Foto Aha!: David Kundrát a TV Nova)

Dohání, co zanedbala! Marika Šoposká (27) si díky seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 plní sen o svatebních šatech. Ty své zanedbala, a proto se teď pořádně rozšoupla! Má šaty za 55 000 Kč.

„Bylo skvělé, že jsem si šaty mohla vybrat sama! Nevybírala jsem ale podle sebe, ale přemýšlela jsem nad tím, jaké šaty by se líbily Bibi. Takže jsem jí našla velkou sukni, krajky a krásný závoj,“ prozradila deníku Aha! herečka. Nejvíc si prý užila závoj. „Na své svatbě jsem ho totiž neměla. A teď, když jsem si ho zkusila, mi to bylo líto,“ svěřila se Marika, která je vdaná za zvukaře Petra Čecháka.

„Vlastně jsem vůbec vlastní svatební šaty moc neřešila. Koupila jsem je docela narychlo v běžném obchodě. Takže teď jsem si to na Bibi vynahradila,“ zavzpomínala herečka, která se v soukromém životě vdávala na zahradě jen v kruhu nejbližších. Jako nevěsta před kamerou má už ale natrénováno!
„Myslím, že svatební šaty jsem oblékla minimálně potřetí. Vdávala jsem se v pohádkách, a to jsem měla vždy hodně princeznovské šaty, ačkoliv i ty v Ordinaci budou dost podobné,“ dodala herečka, která si už brzy má jako Bibi vzít Edu Valšíka čili Petra Štěpánka (68).



Vztahový propletenec
Osobní život Šoposké díky sňatku s Petrem Čechákem, se kterým má dvouletého syna Benedikta, připomíná seriálový vztahový propletenec. Petrův bratr-dvojče Pavel Čechák byl totiž ženatý s Tatianou Vilhelmovou (38) a teď má za ženu Maričinu nejlepší kamarádku, herečku Bereniku Kohoutovou (26).

Marika Šoposká: Našla jsem skvělého partnera, tak jsem se vdala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.