Landa pořádně zhubl! Soukup málem zabil Hrdinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Landa pořádně zhubl! Soukup málem zabil Hrdinu

Dan Landa sice v rámci tréninku pobíhal po greenu, u jamek však byl rozvážný a každý svůj odpal si řádně promýšlel.
Dan Landa sice v rámci tréninku pobíhal po greenu, u jamek však byl rozvážný a každý svůj odpal si řádně promýšlel. (Aha! – Marek Pátek)

KARLŠTEJN – Zpěvák Dan Landa (39) se ztrácí před očima. Propadlé tváře a deset kilo dole však nejsou výsledkem nějaké vážné nemoci.

Zpěvák Dan Landa (39) se ztrácí před očima. Propadlé tváře a deset kilo dole však nejsou výsledkem nějaké vážné nemoci.

„Potřebuji se dostat na pětasedmdesát kilo, abych mohl zápasit v jiné váhové kategorii. Trénuji i na golfu. Kdy jindy už bych měl být ve formě než ve svých třiceti devíti letech?“ řekl deníku Aha! Landa, který za jamkami v rámci tréninku běhal. Jen tak tak odběhl od vzduchem letícího míčku hokejista Jiří Hrdina. Toho málem zabil skladatel Ondřej Soukup, kterému se nepovedl jeden z odpalů a nebýt obratnosti Jirky Hrdiny, mohl mu to Soukup napálit rovnou do hlavy. I takto to vypadalo ve středu odpoledne na už osmém ročníku dobročinného turnaje Nadačního fondu Krtek Martiny Šmukové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.