Po Machálkové neštěkne pes? Nečekaný důvod, proč mizí ze scény | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Po Machálkové neštěkne pes? Nečekaný důvod, proč mizí ze scény

Leona Machálková
Leona Machálková (Marek Pátek)

Zářila v mnoha muzikálech, byla neodmyslitelnou tváří řady televizních show a estrád. Vydala několik sólových desek a patřila mezi velké hvězdy devadesátých let. Jenže momentálně  Leonu Machálkovou nikde moc neuvidíte. Přitom jí prý účinkování v muzikálech chybí.

Ačkoliv se i v české produkci chrlí jeden muzikál za druhým,  v obsazení drtivé většiny z nich ovšem jméno zpěvačky chybí. „Je to o tom, jestli si vás někdo vybere na nějakou práci, anebo ne. Já třeba nechodím na konkurzy, mně by to přišlo, vzhledem k tomu, co mám za sebou, nechť ze mě opravdu nemluví ego, nepatřičné. Buď se do něčeho hodím a osloví mě, nebo ne,“ vysvětlila Sedmičce Machálková, proč se nedobrovolně drží stranou divadelních prken.

„Naposledy jsem byla oslovená pro muzikál Mamma Mia!, který jsme hráli ještě loni. V současné době hraju jenom v Draculovi, ale těším se, že zase něco přijde. Divadlo mám ráda a samozřejmě se mi po něm stýská. Je to souhra s lidmi, která mám ráda, mám k tomu vztah a pochopitelně mě tento hudební žánr zajímá,“ přiznává zpěvačka, která předvedla i svůj taneční um v oblíbené soutěži StarDance.

Rozhodně se ale prý nesníží k tomu, že by se u někoho doprošovala. „Nejsem typ, který by se vnucoval nebo nabízel. Tak už to je, ale nic si tím nedokazuji. Asi by člověk měl být zajímavý sám o sobě a taky by o sobě měl dávat vědět, že třeba něco dělá. To se teď i s nějakými novými lidmi v mém okolí budu snažit napravit,“ dodala Leona.

Co prozradila Leona Machálková o sexu v kině se můžete podívat zde: 

 

 



Přečtěte si
graphicoll...@...
21. 6. 2019 • 13:51

majojo, si holt ojo. blbej názor,taky názor. nezáviď a nech ji bejt. a obcas se podívej do zrcadla. teda jestli se tam to tvý ego vůbec vejde.
mbmb ...asi taky tak

jujpetr
17. 6. 2019 • 10:34

---------------Naajítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : ito.mx/zeny

majojo
17. 6. 2019 • 09:20

Machálková nikdy velkou hvězdou nebyla, ačkoli ji její podporovatelé cpali posluchačům horem dolem. Byla totiž vždycky studenej čumák a všechno měla vypočítáno na efekt. Srdíčko v tom nebylo žádné - a to lidi poznají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.