Mrazivé svědectví o smrti Bořka Šípka (†66): Nadopovaný morfiem umřel nepovšimnut uprostřed hádky! Machálková se bavila se sestřičkou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mrazivé svědectví o smrti Bořka Šípka (†66): Nadopovaný morfiem umřel nepovšimnut uprostřed hádky! Machálková se bavila se sestřičkou...

Bořek Šípek
Bořek Šípek (Foto Facebook.com, herminapress.cz, ara )

Jednatřicetiletý designér Milan Šípek zavzpomínal na bolestné chvíle spojené se smrtí slavného táty (†66). Ta sobota 13. února mu navždy zůstane vryta do paměti. 

Sestřičky na onkologii podle syna Milana tátu dopovaly morfiem až přílš. "Snažil se se mnou mluvit, jenže nemohl. Byl jsem z toho smutný. Ptal jsem se, proč mu toho dávají tolik. Až pak, když bylo po všem, jsem si uvědomil, že to dělaly dobře," komentoval bolestné chvíle Milan v magazínu Citylife a pokračoval:

"Zajímavé bylo, že právě ten den-13.února-do nemocnice přišla i Leona Machálková a dva právníci a Bořkův kamarád Norbert Kostřica, kterého mám velmi rád. Leona Machálková tam něco hodně nahlas probírala se sestřičkou a ti dva právníci se hádali. Šel jsem se podívat, co se děje, a v tom jsem slyšel Dalibora, jak holandsky na tátu volá "dýche, dýchej." To nejzávažnější se právě odehrávalo a oni si toho vůbec nevšímali! Tatínek už nedýchal. Pak najednou všichni ztichli."

JAK NA NAŘČENÍ MILANA REAGOVALA LEONA MACHÁLKOVÁ ČTĚTE >>> ZDE!!! (BLESK.CZ)



Přečtěte si
starsisestra
28. 5. 2016 • 11:21

Někdy škodí i přemíra péče nebo všeobecně zhoršující se schopnost odvádět kvalitní práci, a nechybovat.

nafta
27. 5. 2016 • 22:22

Ty si naozaj myslíš, že prišiel do redakcie a chcel aby sa to tu písalo???

pelagie
27. 5. 2016 • 18:00

že by se právě panu Šípkovi nedostalo perfektní péče se mi nějak nepozdává, byla to osobnost..

pavucinka
27. 5. 2016 • 17:10

Záleží co se se sestřičkami v tu chvíli řešilo. Možná to byla nějaká námitka k péči...Neodsuzovala bych, když nevím.Vnemocnicích je také šlendriján. Mohu potvrdit, že se posouval zvonek u postele tak, aby na něj pacient nedosáhl . Jistě, je možné že někdo zvoní zbytečně a často, ale personál nikdy neví,kdy to může být vážné. nedej Bože, aby se tak chtěl komplůikovaného pacienta zbavit, že?Někdy se na zvonění nereaguje, přestože jsou v sesterně sestry i lékařka. Vyřeší tohle zvýšení mezd ve zdravotnictví? Neřekla bych.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.