Meghanino bolestivé odhalení: Kaňour Harry randil nejen s ní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Meghanino bolestivé odhalení: Kaňour Harry randil nejen s ní!

Meghan prý ohrožovala v době, kdy spolu začali chodit, krásná modelka.
Meghan prý ohrožovala v době, kdy spolu začali chodit, krásná modelka. (Foto Reuters, Instagram)

Jeho mládí bylo bouřlivé. Po boku Meghan Markleové (37) se princ Harry proměnil, zvážněl, dospěl. Ale věrný ji prý po jejich seznámení nebyl. I když už spolu chodili, neodolal údajně krásné ženě, jež fotila pro značku Burberry.

Informaci pro zahraniční web Mirror uvedla spisovatelka zaznamenávající životopis královské rodiny Angela Levinová. Právě ona tvrdí, že Harry prožil intenzivní románek s modelkou Sarah Ann Macklinovou, s níž se potkávala v jisté době na večírcích. O aféře píše i ve své knize „Harry: Conversations with the Prince“.

I když se Harry snažil nařčení bránit, u spisovatelky prý neuspěl. Levinová pro The Express řekla: „Krátce po seznámení s Meghan se spekulovalo, že Harry vyrazil na rande s modelkou módního domu Burberry Sarah Ann Macklin," vysvětlila.

Podle zdroje z okolí modelky si sice byli modelka s princem sympatičtí, ale jejich životní styl se příliš lišil. Sarah byla spíš klidné povahy a alkoholu, na rozdíl od Harryho v dřívějších časech, vůbec neholdovala.

S Meghan to zřejmě byla jiná písnička, protože se nakonec zasnoubili už po půlroční známosti. 



Přečtěte si
loft
17. 6. 2019 • 15:08

Myslím, že si nebudou mít co navzájem vyčítat. Postelových zážitků mají oba jistě dost.

tryskomys
13. 6. 2019 • 14:37

Je jasné,že hledal nejdříve ve stejném alkoholovém randění,protože na co si dnes ta MM hraje nikoho neoblafne,jako béčková ,,herečka,,prošla i jinými postelemi,jak sama kvůli rolím přiznala a navíc není poprvé vdaná jako Harry,to drogy a alkohol tekl proudem při první svatbě,prostě šlápl vedle ,když se s ní hnal do chomoutu,tr........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.