Pohlreich o tom, proč skončili jeho nástupci v TV: Nechci dělat chytrýho, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohlreich o tom, proč skončili jeho nástupci v TV: Nechci dělat chytrýho, ale…

Národem milovaného Pohlreicha se nahradit nepodařilo! Ano, šéfová! už je minulostí.
Národem milovaného Pohlreicha se nahradit nepodařilo! Ano, šéfová! už je minulostí. (archiv Blesku)

Že bylo pokračování oblíbeného formátu Ano, šéfe! v podání „šéfové“ Jitky a jejího syna Santa propadákem, je holý fakt. Diváci jim nakládali, samotná televize už tento formát, zdá se, definitivně odpískala. Co si o konci show, jež si získala celé Česko, myslí Zdeněk Pohlreich?

Deset let pořad spoluutvářel a některé jeho hlášky za tu dobu zlidověly. Přesto že si show držela oblibu, moderátor a odborník na gastronomii se rozhodl, že už toho bylo dost, a skončil. Proč už cítil nejvyšší čas odejít, uvedl v rozhovoru pro magazín Téma. „Prostě jsem dospěl k názoru, že už to není dost dobrý. Měl jsem pocit, že najít příběh, o kterém by to natáčení mělo být, bylo čím dál složitější. Naštěstí nejsem profesionální moderátor nebo herec, takže jsem si ten luxus odejít mohl dovolit. A pořád jsem přesvědčený, že jsem se rozhodl správně,“ vysvětlil.

Překvapením pro něj údajně nebylo ani to, že jeho nástupkyně spolu se synem u diváků pohořeli. „Nechci dělat chytrýho, ale myslím si, že se nám povedlo udělat z Ano, šéfe! dobrou televizní show. A klíč  toho úspěchu byl podle mě v tom, že se nám to povedlo počeštit. Protože původní předloha s Gordonem Ramsayem je těžce profesionální, přesně načasovaná podle reklamních breaků. U nás to byla větší sranda a bylo to víc ze života, až jsme si občas říkali, jestli ještě pořád děláme ten správný formát,“ vzpomíná Pohlreich, který se z toho důvodu nediví, že v tom Prima chtěla pokračovat.

„Nechci hodnotit Jitku a Santa Pagana. Ale abych nebyl zbytečně korektní, myslím, že my jsme to dělali o něco líp, byla to trošičku větší zábava, prostě se to za ty roky naučíte, a taky jsme měli velkou výhodu, že jsme byli první, vlastně nepopsanej list,“ domnívá se, proč on s show, na rozdíl od jeho nástupců, jednoznačně bodoval.

Poslední díl Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.