Drsný útok na Koukalovou: Známý komentátor si nebral servítky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Drsný útok na Koukalovou: Známý komentátor si nebral servítky!

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (Petr Slavík/Český biatlon)

Gabriela Koukalová (29) po několika měsíční pauze oznámila na sociální síti, že se už do vrcholového sportu nevrátí. Její vyjádření rozpoutalo vlnu emocí. Někteří věřili, že se vrátí, jiní si z jejího definitivního ukončení dělají legraci.

Z ukončení kariéry má podle svého vyjádření radost ruský komentátor Dmitrij Gubernijev. Na svém instagramovém účtu zveřejnil fotografii s Koukalovou a popisek, který bývalou českou reprezentantka v biatlonu nepotěší. „Byly chvíle, kdy jsme s českou biatlonistkou Gabrielou Koukalovou komunikovali normálně, a dokonce s trochou sympatií. Pak ovšem začala bláznit, chovat se podivně, vymýšlet si různé příběhy a dělat si nepřátele,“ napsal dle Expres.cz Gubernijev.

„Dříve než se u ní objevily nečekané zdravotní problémy s lýtky v Östersundu, dřela při tréninku jako kůň. Jenže pak dlouho nezávodila. Následně se sice začalo mluvit o jejím možném návratu, jenže teď definitivně skončila se sportem, jelikož si prý uvědomila, že už nepotřebuje vyhrávat závody,“ pokračoval.

„Málem jsem se v tu chvíli začal válet smíchy po zemi. Cítil jsem radost z toho, že nekonečné lži a pokrytectví končí. Ať chcete, nebo nechcete, z jejího vyjádření prostě tu neupřímnost cítím,“ dodal komentátor dle Expres.cz.

Jeho příspěvek je také možné považovat za jistou odplatu za vyjádření Koukalové, která v minulosti drsně kritizovala ruské závodníky za doping. Tehdy se bývalá biatlonistka nechala slyšet, že se nedá věřit biatlonistům ze země, která má tolik dopingových kauz.

„Rusko se stále neomluvilo, nespolupracuje na zlepšení a vynucuje si vše z pozice síly a vydírání. Proto chci radši olympiádu bez něj. Cítím jako povinnost dát najevo, že tohle chování není normální a nesmí projít jen tak,“ napsala Koukalová dle Expres.cz na sociální síti před olympiádou v jihokorejském Pchjongčchangu.

 

 Takhle Gabriela Koukalová oznámila konec kariéry: Je čas na další životní etapu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jugpetr
31. 5. 2019 • 13:10

[[[---Najítt nahe-zeeny ve vaší
oblasti na toto : da.gd/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.