Nečekaný krok mámy Meghan: Proč tohle synovi dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekaný krok mámy Meghan: Proč tohle synovi dělá?

Princ Harry a vévodkyně Meghan představili syna
Princ Harry a vévodkyně Meghan představili syna (profimedia.cz)

Vévodkyně ze Sussexu (37) si spoustu věcí rozhoduje sama. Pokud jde o jejího syna Archieho, pak vsadila v začátcích zejména na pomoc své maminky Dorii Ragland. Ta jí byla nablízku před porodem, stejně tak během prvních dnů po porodu. Podle webu Nový čas pre ženy už je ale už všechno jinak.

I když nikdo nevěděl, jak dlouho se zdrží Doria u své dcery, všichni odhadovali, že to bude několik týdnů, než si Meghan na novou roli zvykne a dá se po porodu trošku do pořádku. Právě proto fanoušky vévodkyně šokovalo, když se dozvěděli, že už týden po narození Archieho byla Doria zpět v Los Angeles.

Pochopitelně se množí spekulace, proč tomu tak je. Ve hře může být ledacos. Brzký návrat mohly zapříčinit neshody s dcerou, ale také stesk pro „starém dobrém životu“. Doria totiž byla viděna v ulicích Los Angeles se svými psími mazlíčky, tak jako tomu bývalo i před narozením vnuka.

A nebo se zkrátka Meghan rozhodla, že se o miminko postará sama. Jediné, co na této teorii nesedí je, že podle blízkých zdrojů z paláce nemá prý vévodkyně žádnou pečovatelku, velké služebnictvo, dokonce ani šéfkuchaře. Navíc by se údajně chtěla co nejdříve vrátit k pracovním povinnostem. Na druhou stranu: když to zvládnou jiné mámy, proč by nemohla i Meghan!



Přečtěte si
Nela33
27. 5. 2019 • 12:50

Nebo bude spíše to vysvětlení že raději všichni odešli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.