Harry pod diktátem Meghan: I s tímhle má už utrum! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Harry pod diktátem Meghan: I s tímhle má už utrum!

Princ Harry už řadu věcí nesmí.
Princ Harry už řadu věcí nesmí. (Reuters)

Svatba princi Harrymu (34) přinesla nejen manželku s lehce kontroverzní minulostí, ale také mu spoustu věcí vzala. O vévodkyni ze Sussexu (37) se říká, že je dominantní, jde si za svým a umí zavelet, když chce obhájit svá rozhodnutí. A tak ji manžel musel poslechnout i v tomto...

S Meghan je prý podle webu stars24.cz obtížné vycházet a někdy umí pořádně zatopit i své drahé polovičce. Královská expertka Melanie Bromleyová totiž zmínila, že Meghan po svatbě donutila Harryho zbavit se celé řady přátel, s nimž se stýkal už od raného mládí. Byli totiž pojítkem s jeho rebelskou minulostí, což jí evidentně nebylo po chuti.

„Vím, že existují určitá přátelství, která nutně nepřežila Harryho svatbu. V jeho životě nastala změna, ale to je normální,“ míní citovaná expertka. V tomto ohledu Meghan paradoxně hájí. „Vlastně to byl Harry, kdo se zamiloval a rozhodl se, že se usadí,“ zdůraznila s tím, že je pak přirozené, že se jeho život oproti mládeneckému bude značně lišit.

„Myslím, že v mnoha kruzích není Meghan populární. Je to často proto, že všichni zbožňují Harryho a zřejmě si myslí, že je to ona, kdo teď velí,“ míní jiná odbornice na královskou rodinu Angela Levinová. V biografii prince Charlese z loňského roku se údajně dokonce uvádí, že Harry krátce před svatbou křičel, že „cokoliv Meghan chce, to také dostane“. Tedy naplňuje jen svá vlastní slova, když se jí v lecčems přizpůsobí.

Manželé Harry a Meghan se zbavovali po svatbě darů. Více uvidíte zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tryskomys
25. 5. 2019 • 06:25

To jsem zvědavá,kdy mu s čmoudkou dojde trpělivost,sama se předváděla v tom nejhorším světle a ted jí VADI,když její ,,přátelé,,které už nepotřebovala ,ODKOPLA,jen je nerada,když se připomene její první svatba,fraška se závojem při druhé nikoho nedo­jímá,­nen.­....­....,n­ech.­....­..... osoba.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.