Už ani Harry Meghan nedává? Útěky za jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Už ani Harry Meghan nedává? Útěky za jinou!

Tohle se Meghan líbit nebude.
Tohle se Meghan líbit nebude. (Foto ara)

Zatímco vévodkyně ze Sussexu teď neopouští zdi společného domu, princ Harry (33) se ale svého osobního života evidentně vzdávat nehodlá. A Meghan nejspíš (37) rozhodně na radosti nepřidala skutečnost, že si dokonce vyrazil ven se ženou!

S tou se navíc důvěrně zná a vždycky si s ní podle webu Nový čas pre ženy rozuměl. Ve skutečnosti se o dramatický skandál zase tak úplně nejednalo, protože Henry se na veřejnosti objevil po boku vévodkyně Kate.  Nutno podotknout, že si přesto troufá.

I když jeho vztah se švagrovou byl do doby, než přišla Meghan do paláce, idylický, následně se po sňatku s americkou herečkou rodinné konstelace proměnily a jejich vztahy ustrnuly přibližně na bodu mrazu.

 

Meghan si s Kate prostě nesedly, a tak srdečnou komunikaci musel utnout kvůli své ženě i princ Harry. Ale evidentně i jemu švagrová chyběla. Když se totiž zúčastnili bohoslužby ve Westminster Abbey, oba byli ve výborné náladě a všechno vypadalo jako za starých dobrých časů. Jeden úsměv střídal druhý. Třeba si opět k sobě nakonec cestu najdou, i v přítomnosti konfliktní a nedůtklivé Meghan. Mateřství může být nakonec velkou proměnou!

Co Harry prozradil o jejich společném miminku? Uvidíte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ktpetr
26. 4. 2019 • 12:10

_-=-Najděte nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.