Šok v českém showbyznysu: Tihle všichni OKRADENI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok v českém showbyznysu: Tihle všichni OKRADENI!

Falešná manažerka Andrea Dlouhá
Falešná manažerka Andrea Dlouhá

PRAHA – Kostlivci falešné manažerky Andrey Dlouhé (21) vylézají ze skříně! Dívka, která se prezentovala jako manažerka Dagmar Patrasové, Sámera Issy či Zdeňka Podhůrského, svým hvězdám předkládala falešné smlouvy na vystoupení za velké peníze!


Takto zradila dokonce i ženu, která ji přijala jako nevlastní dceru, zpěvačku Marcelu Holanovou (55)! Kliknutím zvětšete„Nevím, co si o tom mám myslet, mrzí mě, že se Andrea ani neozvala, aby se mi to pokusila vysvětlit,“ smutní zklama- ná Holanová.

„Falešnými smlouvami si Dlouhá získávala důvěru známých osobností,“ potvrdil deníku Aha! Jan Nejedlý z České Produkce, pro kterou Dlouhá pracovala. „Použila naše smlouvy, přidala si do nich své jméno, místo objednavatelů si vymyslela fiktivní osoby a umělci slíbila lukrativní vystoupení během třeba tří měsíců. Pár dní před slíbeným Kliknutím zvětšetevystoupením ho zrušila, ale okamžitě slíbila jiné za dalších pár týdnů,“ říká znechucený Nejedlý.

„Takhle tahala některé za nos delší dobu. Přišli jsme na to, až když se k nám do kanceláře dostavila rozběsněná Marcela Holanová a požadovala vysvětlení. My o ničem vůbec nevěděli, padělané smlouvy slečny Dlouhé nebyly v auditech ani v účetnictví. Na hodinu jsem Dlouhou vyhodil, to bylo pátek před tím, než nahrála pro noviny své zhroucení,“ dodává Nejedlý, kterému se za poslední dobu dostalo do rukou už několik falešných smluv podepsaných Dlouhou, zejména na vystoupení právě Kliknutím zvětšeteMarcely Holanové nebo Zdeňka Podhůrského. Kliknutím zvětšete„Andrea nám lhala do čí, je to neomluvitelné,“ supí producent.

A další hříchy Dlouhé se objevují jako houby po dešti, mezi napálené nejnověji přibylo i jméno jazzmana Ladi Kerndla a jeho dcery Terezy! Ty si Dlouhá přes Felixe Slováčka objednala na velkolepý koncert do luxusního pražského hotelu Carlo IV. „Jenže když si Felix Slováček v hotelu ověřoval termín, zjistil, že o ničem nemají ani tušení,“ zlobí se Kerndlova manželka Milada. „Laďa i Tereza přitom termín na ten večer měli dlouho zablokovaný, a nepřijímali proto další vystoupení,“ povzdychla si Kerndlová.

Kolik zneužitých umělců se ještě takto na účtech Andrey Dlouhé objeví?


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.