Čok chytal jako Golem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čok chytal jako Golem!

Vilém Čok se předvedl jako vynikající brankář. Přesto jeho mužstvo prohrálo.
Vilém Čok se předvedl jako vynikající brankář. Přesto jeho mužstvo prohrálo.

PRŮHONICE – Společnost Kleopatra Musical pořádala již pátým rokem charitativní akci Sportovní den v Průhonicích věnovanou především opuštěným dětem z dětských domovů. Potěšit je svou návštěvou přišly hvězdy muzikálů Golem a Angelika, které si to spolu rozdaly na fotbalovém hřišti.


Angelika porazila Golema

PRŮHONICE – Společnost Kleopatra Musical pořádala již pátým rokem charitativní akci Sportovní den v Průhonicích věnovanou především opuštěným dětem z dětských domovů. Kliknutím zvětšetePotěšit je svou návštěvou přišly hvězdy muzikálů Golem a Angelika, které si to spolu rozdaly na fotbalovém hřišti. A ač se to zdá neuvěřitelné, tak křehká Angelika nakonec Golema porazila. A to i přesto, že zpěvák Vilém Čok (46) chytal míče v brance jako Golem!

Kliknutím zvětšeteUkočírovat průběh utkání nedělalo muzikálovému zpěvákovi Tomáši Traplovi žádný problém. „Učím na konzervatoři a zklidnit dospívající mládež je někdy srovnatelné s tím, co se děje na fotbalovém hřišti,“ komentoval s humorem sobě vlastním svůj výkon Trapl. Kliknutím zvětšetePublikum zápas prožívalo, jako by šlo o život, přestože samotní aktéři utkání ho brali jako sranda mač.

Kliknutím zvětšete„Fotbal mě docela baví, ale musím přiznat, že mi zrovna moc nejde,“ smál se Tomáš Savka, který na zápas dorazil i se svou přítelkyní. Miláčkem publika se po vstupu na fotbalové hřiště stala Kleopatra Monika Absolonová. Do varu ho dostala svou penaltou, v branku ji však neproměnila. Ozdobou utkání byla kromě Absolonové také Helena Zeťová, která přišla povzbudit svého otčíma Leška Semelku. Kliknutím zvětšete„Pokud mám čas, ráda ho doprovázím,“ prozradila zpěvačka, která přišla i se svým přítelem, hokejistou Jaroslavem Bednářem. Protože Lešek ale nakonec nehrál, fandila celému mužstvu Angeliky, které zaslouženě zvítězilo.


Autor: ADÉLA JANDOVÁ
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.