Manažer Bartošové šokuje: Nakupovací orgie v luxusní Pařížské! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manažer Bartošové šokuje: Nakupovací orgie v luxusní Pařížské!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Herminapress.cz)

I když zpěvačka často bědovala, že je na tom finančně bídně a kvůli neplacení hypotéky po ní šel i exekutor, podle jejího bývalého manažera Štěpána Karlesze to tak ale vůbec být nemuselo. O Ivetu prý byl zájem a nabídky se jen hrnuly. Jenže…

Jeden z posledních manažerů Ivety Bartošové odhalil pro týdeník Rytmus života, jak vypadala jejich spolupráce a co řídit kariéru Ivety Bartošové obnášelo. „Domlouval jsem termíny, dohazoval peníze, řídil, mnohdy i Praha  - Košice na otočku, pouštěl hudbu. Byl to poslední rok jejího nejhoršího období.  S Rychtářem to pak bylo teda horší, ale s tím jsem už neměl naštěstí nic společného,“ odkryl pozadí jejich profesního vztahu.

Štěpán Karlesz také přiznal, že Iveta byla dost nespolehlivá. „Svou roli v tom sehrály prášky, které zapíjela alkoholem. Ale nerad bych to příliš rozmazával,“ řekl její bývalý manažer. Přitom byl o ní podle jeho stále zájem, byla žádaná. Rozhodně nemusela trpět žádnou finanční nouzí.

Proč tedy nedokázala platit ani svoje dluhy? „Nešetřila, neuměla to s penězi. Šli jsme třeba Pařížskou  a nechala tam klidně sto tisíc. Potřebovala si nakoupit věci na vystoupení, tak tam utratila nekřesťanské peníze. Vždycky jsem jen nevěřícně zíral,“ zavzpomínal a dodal, že za jedno vystoupení inkasovala Iveta v té době 60 tisíc korun. Jenže zpěvačka prý spořit nedokázala, navíc vystoupení velmi často na poslední chvíli rušila. „Když bylo, tak bylo,“ vysvětluje její životní strategii v rozhovoru Karlesz. Radit jí prý ale nemělo tenkrát vůbec smysl. Iveta totiž měla podle něj svoji hlavu.

Iveta Bartošová na konci své pěvecké i životní dráhy:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.