Zpověď vážně nemocného Ladislava Potměšila (73): MŮJ DLOUHÝ BOJ S RAKOVINOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpověď vážně nemocného Ladislava Potměšila (73): MŮJ DLOUHÝ BOJ S RAKOVINOU

Ladislav Potměšil
Ladislav Potměšil (Foto: Dana Kolářová)

Až zákeřná rakovina přiměla majora Maisnera z Byl jednou jeden polda, aby začal žít také svůj soukromý život. Ten totiž kvůli spoustě práce zanedbával. „Před kameru ani na divadelní prkna si už opravdu stoupnout nemohu, zato rodina si mě teď pořádně užije!” řekl deníku Aha! Ladislav Potměšil (73).

Život se herci změnil z minuty na minutu, když mu našli na obratli bederní páteře metastázující nádor. V ten moment zahájil dlouhý a těžký boj. Nádor musel s celým obratlem pryč.A nevyřešila to pouze jediná operace, nýbrž dvě, a ještě následná reoperace. „Byl to opravdu dlouhý boj, ale jsem tady,” děkuje herec pokorně za život profesoru MUDr. Janu Štulíkovi, CSc. ze spondylochirurgické kliniky FN Motol, který ho operoval.

Potměšil nakonec nad zákeřnou nemocí zvítězil, ale zaplatil za to vysokou daň. Kvůli operacím páteře se dnes pohybuje především s pomocí chodítka. „Ale žiju a mám čas konečně na rodinu! A také na přemýšlení... I na to nebyl čas,” svěřil Aha! herec. Zrovna u něho byla na návštěvě vnučka. „Už je jí šest let! Kdy to uběhlo? Ani nevím...” povzdechl si herec. Soukromého života si proto teď skutečně dopřává plnými doušky. „Téměř každý víkend jezdíme s manželkou do přírody, kde podnikáme procházky. To je taky prima,” netají Potměšil. Hraní mu prý rozhodně nechybí. „Užil jsem si toho všeho až až. Bylo na čase něco změnit,” dodal major Maisner.

Rakovinu chtěl utajit?! »Poldovi« Ladislavu Potměšilovi museli lékaři odoperovat:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
minkamalla@...
11. 4. 2019 • 18:06

Nevěřte dietám! To je nehorázná lež, zhubnout pomůže přírodní >> >> www.SlimExtrem.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.