Obavy o Potměšila (71): Pooperační komplikace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Obavy o Potměšila (71): Pooperační komplikace!

Ladislav Potměšil má komplikace.
Ladislav Potměšil má komplikace. (Foto: Dana Kolářová)

Ladislav Potměšil (71) je po operaci páteře už dva měsíce v nemocnici. Herec měl dávno rehabilitovat, jenže krátce po zákroku se objevily komplikace, které mu způsobily zánět v těle.

Potměšil musel podstoupit operaci, při které mu vzali nemocnou část jednoho obratle bederní páteře.„V rámci léčby je tatínek stále v Motole. Trvá to dlouho, ale snad už je vše na dobré cestě,“ prozradil pro Blesk hercův syn Jan Potměšil (38).

Šlo o akutní zákrok! Herec by bez něj mohl dokonce ochrnout. „Léčbu nejde urychlit. Tatínek je ale statečný a my všichni jsme moc rádi, že je o něho dobře postaráno,“ dodal hercův syn.



Přečtěte si
kopt
3. 2. 2017 • 19:42

Vůči Ladislavovi nemám žádné averze /podle toho, co o něm vím/. Hodně pátrání mi zabralo, než došlo na Jana na vozíku, kterého si nevážím dříve, než se mu stalo to neštěstí, a to za to, že průkopnicky zahájil propagování sexu ve filmu. Pak se stalo to jeho neštěstí a já si to dodnes spojuji s trestem za jeho propagaci nemorálnosti. Po něm už přišla lavina, kterou spustil, ale on zůstal sám potrestán. Já ho neumím politovat. Sex je intimní záležitost a kdo jej prodává je jen prodejný v nejhorším slova smyslu. Je dobře, že s Ladislavem nemá spojitost.

britva
3. 2. 2017 • 17:52

hercův syn Jan Potměšil (38) já znám jen toho na vozíku a tomu je asi 50, tak to bude asi někdo jinej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.