Adamovská a Štěpánek: Syrová pravda o životě ve zlaté kleci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Adamovská a Štěpánek: Syrová pravda o životě ve zlaté kleci

Petr Štěpánek s manželkou Zlatou na nákupech
Petr Štěpánek s manželkou Zlatou na nákupech (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Je jednou z našich nejkrásnějších hereček, vždy elegantní, usměvavá, nad věcí. Zlata Adamovská (60), která nedávno oslavila významné životní jubileum  a zároveň přiznává, že se právě v této životní etapě cítí opravdu šťastně, na druhou stranu říká, že rozhodně není žádná panenka z porcelánu, která očekává jen všeobjímající luxus.

V rozhovoru pro časopis Ona Dnes sympatická herečka přiznala, že zatímco padesátka pro ni byla krušná, protože se tenkrát musela poprat se zjištěním, že má její už bývalý manžel Radek John nemanželské dítě,  po čemž následoval rozvod, šedesátka se jí vydařila o mnoho lépe.

Se současným manželem Petrem Štěpánkem se prý cítí báječně a ze života se umí společně radovat. Jejich společným koníčkem je podle slov herečky i cestování. Ale pětihvězdičkové hotely s all inclusive pro ni nejsou údajně vůbec podmínkou. Nepohodlí herečce, jak přiznala v rozhovoru pro uvedený magazín, vůbec nevadí. „Nejsem zhýčkaná ani v běžném životě, proto mi cestování nedělá žádné problémy,“ vysvětlila herečka.

„Nejedu ze zlaté klece někam do buše, abych poznala sama sebe. Dnes lidé vidí jen to, že mám pěkné auto a prstýnek na ruce od svého manžela, ale já jsem v životě nedostala nic zadarmo, tu svoji cestu jsem si prošla docela tvrdě. Znám se a vím, že jsem holka do nepohody, která si umí poradit. Dokážu vyměnit kolo u auta, a když budu jíst dva dny suché rohlíky, nebude mě to trápit. Nejsem rozmazlená a jsem za to na sebe pyšná,“ svěřila se Zlata Adamovská s tím, proč se od ní rozhodně nedají očekávat hvězdné manýry a proč dovede být spokojená s málem - klidně v kraťasech, tričku a batohem na zádech.



Přečtěte si
minkamalla@...
11. 4. 2019 • 18:09

Nevěřte dietám! To je nehorázná lež, zhubnout pomůže přírodní >> >> www.SlimExtrem.Com

tenerife
10. 4. 2019 • 19:29

Paní Zlata je stále krásná žena a s manželem Petrem tvoří hezký pár.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.