Ornella se obula do Verešové: „ Andreo, přestaň…“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella se obula do Verešové: „ Andreo, přestaň…“

Andrea Verešová a Ornella Koktová
Andrea Verešová a Ornella Koktová  (profimedia.cz)

Že má dokonalé tělo navzdory tomu, že se i Andree Verešové (38) už blíží čtyřicítka, rozhodně nikdo nezpochybňuje. Ani Ornella Koktová (26). Co ale modelce prostořeká manželka Josefa Kokty vyčítá, je nedostatek vkusu. Konkrétně se do ní opřela kvůli „vesmírnému“ oblečku, v něm vyrazila na prestižní módní akci.

„Hned zkraje musím říct, že Andrea je opravdu krásná žena, která si při své figuře může dovolit takřka jakékoliv šaty. Nicméně její disco volba v podobě overalu Balmain mi nepřijde jako vydařená,“ odstartovala podle serveru expres.cz  svojí kritickou palbu Ornella.

„Overal jako takový je fajn, ale Andrea svým pojetím jako by až moc tlačila na to, být za každou cenu trendy, v kurzu a forever young,“ vysvětlila, co jí vadí na outfitu modelky, která se snaží čelit věku všemi dostupnými prostředky.

Její chování a touhu být za každou cenu středem pozornosti ale podrobili ostré kritice podle expres.cz i další lidé. Konkrétně jedna z návštěvnic akce:  „V reálu tam přišla, veledůležitě se všude vyfotila, to ovšem k nelibosti okolí. Předvedla, jaká je VIP, a její doprovod byl stylista, který je asi největší kretén v Praze. No a tím to hasne. Pyžamo si měla převléct,“ podotkla k chování Andrey i jejímu outfitu dotyčná dáma. 

Andrea Verešová se svěřila, jaké luxusní kousky letos vytáhla na svah: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cccc
8. 4. 2019 • 14:23

Aspoň si mohla připlatit za ty silikony, aby nevypadaly jako kokosáky

bonicek
8. 4. 2019 • 13:51

Verešová není hezká ženská, má pěknou figuru ale není to hezká ženská. Nemá tu správnou ženskou auru. Postrádá přirozenost , půvab a jemnost. K tomu nepříjemný pichlavý hlas. Nevkus a komerce.....k opravdové ženě má daleko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.