Kickboxer Dan (22): Pro ránu nejde daleko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kickboxer Dan (22): Pro ránu nejde daleko!

Dan Holovský se stal třetím obyvatelem vily VyVolených. Udělá z ní při své pověsti drsného rváče kůlničku na dříví?
Dan Holovský se stal třetím obyvatelem vily VyVolených. Udělá z ní při své pověsti drsného rváče kůlničku na dříví? (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – V pořadí třetí obyvatel vily VyVolených Dan Holovský (24) se zdá být pěkný sígr! Podle některých tvrzení už poslal pár lidí do nemocnice a hlavně když se prý napije, je z něj neřízená střela! „Nedávno jsem byl odsouzený za ublížení na zdraví,“ přiznal se sám Holovský deníku Aha! Jeho matka ho však brání. „Daneček měl problémy, ale čtyři roky už seká dobrotu!“ tvrdí Jana Hricisčková.

„Moc mi záleží na tom, aby si lidi nemysleli, že jsem gauner. Jako kluk jsem totiž udělal spoustu chyb, ale už jsem se z nich poučil natolik, že už se snad nikdy nebudou opakovat,“ rozpovídal se Dan.

Jenže někteří lidé si o mistru Evropy i světa v kickboxu rozhodně nemyslí, že je bůhvíjaký andílek. Že nejde jen o výplody závistivců, přiznal deníku Aha! i sám Dan ještě před tím, než ho diváci zvolili za třetího obyvatele vily.

V současnosti je totiž například pravomocně odsouzen za ublížení na zdraví, ale na triku toho má mnohem víc! Jak k poslednímu průšvihu došlo? Prý jako vždy bránil slabšího! „Daneček měl nějaké podobné restíky už několikrát. Ale většinou se to stalo ve chvíli, kdy se zastával holek. Teď už je dlouho bez problémů,“ je přesvědčená jeho maminka Jana.

„Zastal jsem se slečny, kterou obtěžoval jeden týpek. Panáček pak šel žalovat na policii. Protože to nahlásil první, jeho verzi brali jako platnou. Odsoudili mě kvůli jeho zlomenému nosu podmíněně na devět měsíců. Ani jsem se neodvolal, bál jsem se, že by mi trest zvýšili,“ svěřil se nám Holovský s tím, že k soudu došlo teprve před čtyřmi měsíci.

Za svým bouřlivým mládím plným průšvihů ale teď udělal tlustou čáru! „Začínám žít nový život. Snad už se nic podobného nikdy nestane. Ale kdyby někdo znovu napadl slabšího, zase bych se ho neváhal zastat. Chlap, který je schopný uhodit ženskou, je pro mě duševní naháč,“ prohlásil ještě před Volbou Dan, kterého prý štve, že se o něm samém tvrdí, že napadá ženy. „Nikdy bych na ně nevztáhl ruku. Ale sám jsem od nich už párkrát dostal,“ culil se. Zdá se, že o minulosti Dana Holovského se dozvíme ještě mnoho pikantního…

31.8.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.