Těhotná Pergnerová: Na Primě si šuškali... Protržená placenta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Těhotná Pergnerová: Na Primě si šuškali... Protržená placenta!

PRAHA – Pochybnosti okolo údajné hospitalizace a těhotenství Terezy Pergnerové (33), moderátorky třetí řady VyVolených, dále narůstají. I když její náhradník v moderování soutěže Libor Bouček (26) deníku Aha! potvrdil, že důvodem krvácení Pergnerové má být protržená placenta chránící plod, lékaři tomu nevěří.


Lékaři: Nesmysl! Spíš potrat

PRAHA – Pochybnosti okolo údajné hospitalizace a těhotenství Terezy Pergnerové (33), moderátorky třetí řady VyVolených, dále narůstají. I když její náhradník v moderování soutěže Libor Bouček (26) deníku Aha! potvrdil, že důvodem krvácení Pergnerové má být protržená placenta chránící plod, lékaři tomu nevěří: „To prakticky není možné. V této fázi těhotenství krvácení provází spíš potrat,“ šokují odborníci!

Po několika vyjádřeních Terezy a jejího přítele Jiřího Chlebečka (38) nikdo netuší, v jaké fázi těhotenství oblíbená moderátorka vlastně je. Zatímco deníku Aha! Chlebeček v úterý večer řekl, že moderátorka je v devátém týdnu, o pár desítek minut později Tereza v telefonickém rozhovoru s Liborem Boučkem v přímém přenosu Výzvy VyVolených mluvila již o deseti týdnech. Včera ale Chlebeček v nejmenovaném deníku pro změnu hovoří již o jedenácti týdnech od početí společného potomka.

Prima však své hvězdě bezmezně věří, byť prý nikdo ze štábu VyVolených netuší, v jaké nemocnici byla hospitalizována. Pergnerovou totiž včera propustili z nemocnice do domácího ošetřování. O příčině jejího krvácení, kvůli kterému na čas přestala moderovat VyVolené, má však televize jasno. „Terezce se protrhla placenta. Budu ji zastupovat asi měsíc,“ řekl pro deník Aha! po skončení úterního přímého přenosu Libor Bouček. Informaci o protrženém plodovém lůžku Terezy potvrdily i zdroje z vedení reality show.

Podle sexuologa a porodníka Radima Uzla jsou ale tyto informace nesmyslné! „To je nějaké zmatečné. Placenta není okolo desátého týdne těhotenství ještě plně dotvořená, kvůli jejímu protržení ke krvácení nemohlo prakticky dojít. Stav pacientky neznám, ale jako pravděpodobnou příčinu jejího krvácení bych viděl spíš samovolný potrat. Do dvanáctého týdne k němu dochází velmi často například kvůli chybnému vývoji plodu, který je neslučitelný s těhotenstvím,“ kroutí hlavou nad důvodem hospitalizace Pergnerové Radim Uzel.

Je tedy národem oblíbená Tereza opravdu těhotná? Nezažila snad kvůli stresu z VyVolených tragédii z největších? Nebo je za tím vším něco úplně jiného, co je potřeba divákům zatajit? Podle přátel Pergnerové, obeznámených s jejím zdravotním stavem, by moderátorka, která má již šestiletého syna Samuela, novým těhotenstvím vážně ohrožovala své zdraví, a proto nevěří, že by se takového risku dopustila.

Sama Tereza nekomunikuje, lékaři jí prý zakázali používat mobilní telefon. Kdo ale konečně vnese do jejího případu světlo? Přítel Pergnerové Jiří Chlebeček to nejspíš nebude. „Prokazovat, že je Tereza těhotná? To nemáme v úmyslu. Možná někdy později,“ řekl deníku Aha! a zavěsil telefon.


Autor: IVOŠ NOVÁK
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.