Martha Elefteriadu o vážné nemoci Teny: Sestře jsem pomoci nemohla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Martha Elefteriadu o vážné nemoci Teny: Sestře jsem pomoci nemohla…

Martha a Tena Elefteriadu
Martha a Tena Elefteriadu (Foto ara)

Je to devět let, kdy zpěvačka Tena Elefteriadu (70), polovina dua Martha a Tena bojovala s vážným onemocněním lymfatických uzlin. Těžké období s ní prožívala i její setra Martha (72), která o její nemoci otevřeně promluvila.

Pěvecké duo Martha a Tena zažilo v 70. letech úspěšný start kaiéry a na české popové scéně byla na roztrhání. Zažívaly spolu obrovský úspěch a vždy spolu měly pěkný vztah. Společnou sourozeneckou láskou se jim podařilo překonat i těžké období, kdy Tena onemocněla.

„Pro mě bylo nejtěžší, když jsem si uvědomovala, že jí nemůžu nijak pomoci. Protože vždycky bylo samozřejmě stát za svou mladší sestrou, ať se děje cokoli. Tak mi to maminka vštípila, tak jsem to měla v sobě dané. Co o tom víc říct? Nerada na to období vzpomínám,“ svěřila se Tena v rozhovoru pro týdeník Aha! pro ženy.

Celé roky Tena nevěděla, jakou chorobou vlastně trpí. Nakonec musela být převezena do jiné nemocnice, kde přišli na to, co vlastně zpěvačku trápí. Naštěstí léčba zabrala a sesterské duo opět koncertuje a dokonce pořádají řecké taneční večery a kurzy.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.