Zklamaná Tena Elefteriadu: Největší trápení jejího života je vlastní krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zklamaná Tena Elefteriadu: Největší trápení jejího života je vlastní krev!

Tena Elefteriadu se trápí.
Tena Elefteriadu se trápí.  (Foto: Daniel Černovský, Ladislav Krivan, Petr Novotný)

Tena Elefteriadu (67) má starosti. Sama říká, že má svých problémů dost a tvrdí, že záležitost se jí netýká. Jenže příbuzné si člověk nevybírá…

Řeč je o synovi zpěvačky Markovi Elefteriadisovi (29), který je znám jako rapper Ektor. Ten má tolik potíží, že od něj jeho matka dává ruce pryč. Agresivní mladík nejen mlátí své fanoušky, ale jedné holce dokonce zlomil čelist.

Násilí však není jediným jeho problémem, teď ještě nasekal dluhy. Zatážející je, že jejich výše není nijak závratná, ale on nic neřeší. Věc nechal zajít tak daleko, že má exekuční plombu na svém smíchovském bytě. „Vím o tom, ale to je věc, která se mě vůbec netýká,“ vyjádřila se Tena Elefteriadu deníku Blesk k další z afér jejího syna s tím, že neví o exekuci a že jí to absolutně nezajímá.

Svého syna nevídá, což je smutné. Před pěti lety zpěvačka bojovala s nádorovým onemocněním lymfatické tkáně a zřejmě ani její nemoc nepomohla napravit vztahy v rodině. „Je to sice můj syn, ale my vůbec nejsme ve styku,“ popsala Tena.



Přečtěte si
baronessa
6. 8. 2015 • 06:03

Sesterská pěvecká dvojice Martha a Tena nemá u nás obdoby. Jejich písničky byly vždycky povedené a doba, kdy s nimi ještě zpíval Bob Frídl, se zapomenout nedá. Krása a radost poslouchat. Sestry dokázaly to, co jiní ani zdaleka za luxusních podmínek. V diskusi se vždycky najdou pitomci, ale to sestrám na cti neubírá, naopak - vynikne tím líp kontrast mezi jejich uměním a ubohostí trapných diskutérů typu fortun s vildou. Ti by se měli vzít za ručičky a jít společně do háje.

wanaxa
5. 8. 2015 • 17:39

A kdo zas na tohle přišel? Znám se s nima a jejich vztahy jsou normální a dobrý. Prostě je to dospělej člověk a žije si svůj život. To zas není o čem psát, co?

ivoadler
5. 8. 2015 • 15:16

Neměla čas vychovávat syna, musela se umělecky uplatňovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.