Stanislav Zindulka (†86): BLÁZEN MU ZNIČIL POHŘEB! Před očima kamarádů a přátel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Stanislav Zindulka (†86): BLÁZEN MU ZNIČIL POHŘEB! Před očima kamarádů a přátel

Poslední rozloučení se Stanislavem Zindulkou (†86).
Poslední rozloučení se Stanislavem Zindulkou (†86). (Foto: Paparazzi)

Narušila už jeden pohřeb. A to nejmenší herečky Aťky Janouškové (†88), když se vydávala za její sestru. Den na to se ale znovu vmísila mezi smuteční hosty posledního rozloučení se Stanislavem Zindulkou (†86). S ještě prapodivnější historkou…

Vůbec nikdo jí nezná, přesto by si nejradši sedla rovnou do první řady a truchlila vedle nejbližší rodiny. Bělovlasá žena, která včera tvrdila, že je nevlastní sestry zemřelé Aťky Janouškové a měla by jí připadnout i část dědictví, si možná dělá zálusk i na část pozůstalosti po zesnulém Zindulkovi.

Podivná historka

Před obřadní síní sice s nikým z rodiny neprohodila ani slovo, Blesku ale tvrdila, že Zindulka byl součást její rodiny. „Moje teta si vzala jeho tatínka. Já znala jsem jeho tatínka, ještě když byl Zindulka malý. To bylo ještě v Jilemnici. Teď jsme se nevídali. Bylo to za mých mladých let,“ nechala se slyšet před krematoriem paní Milada Š.

Přestože už na rozloučení s nejmenší českou herečkou režisér Lubomír Zemanec (43) Aha! její slova vyvrátil, žena znovu zopakovala historku, že měli částečně stejné geny. „Jistě, dala jsem jí takové srdce. Máme stejného tatínka. Nějaké rodiče si jí vzali do rodiny a my jsme si spolu hráli. Tatínek jí vždycky přivedl domů a zase si pro mě došel,“ argumentovala podivně. A v krematoriu pravděpodobně nebyla naposledy…

Zapomněla i jméno

„Až teď si uvědomuju, kdo všechno má se mnou vztah, protože já jsem měla za manžela policistu a ten mě úplně odboural. Nechal mě napít takový dvě číše a já jsem všechno zapomněla. I pomalu jak se jmenuju,“ uzavřela zmateně ještě před začátkem obřadu. Pak nepozorovaně vklouzla dovnitř.

Libuše Šafránková: Byl to můj učitel

„Víte co, to já ani nemusím vzpomínat. On se o nás celý život staral o celý ročník. Ani po absolutoriu nás nepřestal sledovat. Vůbec si nedovedu představit, že už to končí. Člověk má pocit, že to nikdynenastane. Samozřejmě jsem měla možnost s ním mluvit poslední měsíce i po telefonu.“

Dagmar Havlová: „Byl to můj pedagog na škole a měli jsme ho všichni strašně rádi. Byl to velký herec, měl úžasnou ženu, která mu udělala takový protipól jeho povahy, usměrňovala ho a pečovala do něj do konce života. Je to velice smutné. Byl to můj kamarád. Byli jsme v kontaktu naposledy na pohřbu Petra Weigla. Vím, že byl těžce nemocný, ale nikdy to nedával najevo.“

6 let bojoval s nemocí

Oficiálně jeho život ukončil zápal plic. S čím posledních šest let bojoval, ale tušili jenom ti nejbližší. Stanislav Zindulka si totiž nikdy na nic nestěžoval. Na rovinu o tom ve smuteční řeči promluvil až jeho kamarád Petr Nárožný (80), který seděl v šatně vedle něj. „Před šesti lety jsi mi důvěrně sdělil, že máš vážnou chorobu, ale naštěstí i moudrého pana profesora, který ti řekl, že je reálná naděje po jistý čas žít plným hereckým životem. To bylo poprvé a naposledy, co jsi o své nemoci mluvil,“ řekl nad rakví Nárožný. Otázku, zda herec bojoval s rakovinou, nechal bez odpovědi.

 Karel Heřmánek na pohřbu Stanislava Zindulky



Přečtěte si
janakveton
23. 3. 2019 • 13:38

No, já taky, ale já ho ráda MĚLA, nikoli MNĚLA! To druhé by ho nejspíš nepotěšilo. No a tu bábu jednoznačně zavřít! Proč k Chocholouškovi?! Normálně do vězení! A nepárat se s ní! Chce, hyena jedna, týt ze slavných lidí, kterým nesahá ani po malíček na noze!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.