Pergnerová v nemocnici! Je těhotná - Podvod s miminkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pergnerová v nemocnici! Je těhotná - Podvod s miminkem

PRAHA – Tak to je »fičák«! Moderátorka Tereza Pergnerová (33) skončila hned po prvním večeru třetí řady reality show televize Prima VyVolení – Noví hrdinové v nemocnici! Důvod? Náhlé komplikace spojené s jejím údajně novým těhotenstvím!


Jenže pozor, něco tady nehraje. Přítel moderátorky Jiří Chlebeček (37) nejprve Terezinu hospitalizaci důrazně odmítl, pak ji nakonec potvrdil. Ale... Kdo tady komu lže? Co se vlastně děje? Je Tereza skutečně těhotná, nebo se s Primou pouze pohádala?

„Živé vysílání je pro každého vždy velkým fyzickým a psychickým vypětím. U Terezy se objevily v úterý ráno náhlé komplikace spojené s jejím těhotenstvím. Lékaři proto nařídili její okamžitou hospitalizaci a absolutní klid,“ vydala Prima prohlášení ústy svého tiskového mluvčího Ladislava Pavlíka. „Cože? Ona není v nemocnici! To není pravda! Ozvu se později,“ reagoval v první chvíli současný životní partner populární moderátorky Jiří Chlebeček (37). O pár hodin později ale oznámil. „Je to tak, je skutečně těhotná.“ Vzhledem k tomu, že Pergnerová nezvedla až do uzávěrky tohoto vydání telefon, nelze tedy její »požehnaný stav« potvrdit, což dokazují i zmatená slova jejího přítele, který mluvil každou hodinu jinak. Oficiálně k tomu přes Primu Tereza vzkázala: „VyVolení jsou pro mě srdeční záležitostí. Jak to bude možné, chci se vrátit, nechci ale riskovat.“ Podle lékařů si hospitalizace Pergnerové vyžádá minimálně týdenní léčbu.

Kliknutím zvětšeteA co na celou velmi zvláštní situaci říkají Terezini kolegové? „Několikrát se mi svěřila, že už dítě po potratu a kvůli zdravotním problémům mít nemůže,“ potvrdil deníku Aha! jeden z blízkých známých. „Na potratu byla jen jednou, a to v srpnu 2005 v Plzni. Bylo to během doby, kdy začínala první řada VyVolených. Přes den byla na zákroku a večer už moderovala. Loni, kdy Tereza tvrdila, že potratila znovu – tak to nebyla pravda, sama se mi k tomu přiznala,“ říká zase další blízká kolegyně Pergnerové, která poukázala na moderátorčiny vleklé zdravotní problémy s plícemi a průduškami a také na její potíže s jídlem. „Pořádně nejí, jen pije! Když se na ni podíváte v televizi, je strašně hubená. Ještě více než při první a druhé řadě VyVolených, není možné, aby byla těhotná,“ dodává.

A ještě jedna věc! Umělci najatí televizí nebo filmovým štábem mají podle našich informací většinou ve smlouvě dáno, že nesmějí po dobu natáčení otěhotnět. „Měla jsem to ve smlouvě při první řadě,“ svěřila se už předloni Pergnerová. Jak to, že teď ale televize její nepřítomnost omlouvá náhle oznámeným těhotenstvím, které by mohlo Tereze vynést, pokud ho má smluvně zakázané, vysokou pokutu! „Nebudeme se k podmínkám smlouvy vyjadřovat,“ řekla nám PR koordinátorka Primy Irena Maňáková.

Sama televize navíc místo hospitalizace klíčové moderátorky VyVolených neoznámila s tím, že Tereze věří a že jde o vážnou věc. Co se tedy stalo? Proč nechala Prima těhotnou Terezu moderovat první přímý přenos a vystavili ji tak zbytečnému tlaku a nebyla vyměněna už v pondělí ještě před začátkem VyVolených? Proč televize tak riskuje se zdravím své největší hvězdy? Je moderátorka skutečně těhotná, nebo je za vším nějaký jiný problém?

Pozdě večer nám zavolal Jiří Chlebeček a řekl: „Tereza je v devátém týdnu těhotenství. Ze stresu, který při moderování přímého přenosu měla, málem vykrvácela! Lékaři jí řekli, že když bude dnes moderovat, tak o to dítě přijde.“ Moderování přímých přenosů VyVolených za Pergnerovou převzal Libor Bouček (27).

Více o VyVolených v sekci VyVolení - Noví hrdinové


Autor: PETR MACEK, LUBOŠ PROCHÁZKA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.