Strach Jiřího Dvořáka o milovanou dceru: „Prý ho zabije, kdyby mi něco udělal,“ šokuje Anna (17) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Strach Jiřího Dvořáka o milovanou dceru: „Prý ho zabije, kdyby mi něco udělal,“ šokuje Anna (17)

Herec Jiří Dvořák s dcerou Aničkou
Herec Jiří Dvořák s dcerou Aničkou (Martin Hykl)

I když se manželství Jiřího Dvořáka (52), který se stal v minulém roce králem tanečního parketu ve StarDance, s herečkou Bárou Munzarovou (47) rozpadlo, jeho vztahy s dcerou Annou to naštěstí nenarušilo. Při taneční soutěži ho pravidelně podporovala z hlediště. A dokonce si od něj nechá podle webu Expres.cz mluvit i do výběru kluků.

Herec Jiří Dvořák přiznal v rozhovoru pro Český rozhlas 2, že s dcerou Aničkou její lásky otevřeně rozebírá. „Musím říct, že máme s Áňou nádherný vztah. Když přijde řeč na kluky a na vztahy, tak mi všechno říká. Nám se to s Barčou podařilo udělat tak, že ona nám opravdu všechno říká a já řeknu všechno jí,“ nechal se slyšet v pořadu Blízká setkání Terezy Kostkové pyšný táta.

„Dospěli jsme tak daleko, že mi posílá i fotky kluků, kteří se jí líbí a ptá se mě, co na ně říkám. Beru to za obrovský úspěch, že máme takovou důvěru,“ přiznal spokojeně.

Také jeho dcera potvrzuje, že před tátou nemá v tomto ohledu žádné zábrany. „Táta se mě vždycky zeptá: Co kluci? A já mu řeknu, jestli je nějaký na obzoru. Bojím se, že když si někoho přivedu domů, tak udělá takovou tu tátovskou věc, dá mu nějakou lekci a bude se ho vyptávat. Prý by mu ale jen vyhrožoval, že ho zabije, kdyby mi něco udělal,“ řekla pro Expres.cz a dodala, že je na ni táta vždycky hrozně hodný.

Jak komentoval Jiří Dvořák, že podle některých vyhrál ve StarDance podfukem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adrrianka....@...
15. 3. 2019 • 17:37

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

babatomanija
15. 3. 2019 • 16:01

Jako i ve všem, tak i mezi tatínky jsou slušné extrémy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.