Útok na Kirschnerovou: Mám pocit, jako by byla na drogách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Útok na Kirschnerovou: Mám pocit, jako by byla na drogách!

Jana Kirschnerová
Jana Kirschnerová (Pavel Machan)

Kvůli tomu, že je Slovenka, bydlí v Londýně a je oblíbená mezi českými posluchači, si Jana Kirschnerová (40) asi myslí, že patří mezi světové hvězdy. Alespoň to tak dle Sedmičky vypadá z jejího chování v soutěži The Voice. Kvůli až afektovanému jednání rozhodně nepatří mezi oblíbence.

Používání anglických slov, nejrůznější obličeje a neustálé prohrabování vlasů – to irituje diváky hudební show The Voice, kde se Jana Kirschnerová stala porotkyní. Místo toho, aby si díky účasti v televizi získala více fanoušků, spíše o ně přichází a naopak přibývá těch, kterým leze na nervy.

„Je strašná! Jano, trochu se chovej, jinak to přepnu. To jsou strašné výlevy,“ napsal jeden z fanoušků na sociální síti a mnoho dalších se jich přidalo. „Je hrozná, hrozná, hrozná! Mám pocit, jako by byla na drogách,“ zněl jeden z nejostřejších kritických komentářů. Snad se Jana z negativní kritiky oklepe a vezme si z ní i velké ponaučení. Zpěvačka každopádně není první porotkyní, která od fanoušků dostává pořádně na zadek, své si totiž zažila i Ewa Farna, která v roce 2013 patřila k porotě show Česko Slovenská SuperStar.

 Poroktyně The Voice Jana Kirschnerová: S Vojtou Dykem to zatím skřípe! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bestteckaie
17. 3. 2019 • 22:05

Také mě překvapuje, když je vše wow a vyvádí u toho tak nejak vzdy stejně a nakonec nezmackne. Je divná a libi se mé Seagrove, takze konec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.