Hlas o boji s rakovinou: Osudové vyšetření na dohled! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hlas o boji s rakovinou: Osudové vyšetření na dohled!

Ivan Hlas
Ivan Hlas (archiv Blesku)

Mohlo by se to zdát jako taková zajímavá hříčka osudu, kdyby nešlo o drsnou realitu. Zpěvák a muzikant Ivan Hlas (64) se totiž nepřestává bát, že přijde o hlas. Kvůli rakovině hlasivky.

Muzikant Ivan Hlas v rozhovoru pro Mladou frontu Dnes přiznal, že skutečně na několik měsíců o hlas přišel a že hrozilo, že nebude nikdy mluvit. „Minulé léto mi lékaři diagnostikovali nádor na hlasivce,“ čemuž podle zpěváka předcházely trable s mluvením.

„Najednou jsem začal mít potíže s mluvením, ale zpočátku jsem to nechal být,“ svěřil deníku Ivan Hlas. „Pak se začal horšit zpěv, to už jsem šel k lékaři. Po několika vyšetřeních, kde vše vypadalo v pořádku, mě poslali k doktoru Filipovskému do Ústřední vojenské nemocnice. Ten se mi kamerkou podíval do krku a řekl: ,Máte rakovinu na hlasivce.´“

Ivan Hlas přiznává, že takový verdikt s ním pochopitelně zacloumal. Taky si prý pomyslel, že je to paradox, že se svým jménem a povoláním přichází o hlas. Ale léčba podle jeho slov dopadla dobře, i když vyhráno nemá. „Venku z toho nejste nikdy. V březnu mě čeká další vyšetření. Sice to zatím vypadá dobře, ale tu jistotu prostě nemáte nikdy. Než tam půjdu, tak se budu určitě pořádně klepat,“ připouští na rovinu muzikant.

 



Přečtěte si
lissssssii...@...
8. 3. 2019 • 18:02

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.